Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Onventis Blogs

Hoe kan automatisering van factuurverwerking jouw ROI verhogen? Antwoord op deze vraag en onder andere een top 3 van winstvoorbeelden vind je terug in deze blog.
Laatste deel van de 3-delige serie over duurzaam inkopen in gemeenten. In dit stuk komen concrete digitalisatiepunten aan bod waar winst te behalen valt.
In het 2e deel van deze blogserie doorlopen we een standaard inkoopproces en kijken we naar de verduurzamingsmogelijkheden.
In dit eerste deel van de 3-delige blogserie wordt er gekeken naar onder andere de huidige stand van zaken van duurzaamheid binnen gemeenten.
Investeren in zijn algemeenheid, maar zeker ook in inkoop, brengt altijd hetzelfde onderwerp naar boven. De ROI (Return On Investment), anders gezegd: Welk rendement brengt een bepaalde investering op. Zo ook als we kijken naar het automatiseren van de factuurverwerking.  De behaalde ROI binnen factuurverwerking is natuurlijk heel erg afhankelijk van de huidige mate van efficiëntie bij inkomende facturen.
In deze blog bespreken we dit aan de hand van het volwassenheidsmodel dat door Onventis ontworpen is. Deze maakt het inzichtelijk welke fases er zijn en waar het huidige inkoopteam zich bevindt.
Het automatiseren van je factuurverwerking lijkt eenvoudig uit te leggen, maar wat komt hier nou werkelijk bij kijken? Welke stappen worden er genomen tussen het moment dat de factuur binnenkomt en uiteindelijk betaald wordt? In deze blog nemen we een kijkje in dit proces.
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.