Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Onventis Blogs

Spend analytics, ook wel uitgavenanalyse genoemd, is een methode om de uitgaven van een bedrijf te analyseren vanuit het oogpunt van inkoop.
Procure-to-pay of purchase-to-pay of P2P betekent van inkoop tot betaling. Concreet begint het procure-to-pay-proces bij een acute behoefte en omvat het de deelprocessen van de aankoopaanvraag van de aanvrager tot en met de betaling van de factuur aan de leverancier.
Veel bedrijven hebben al een bepaald systeem of proces waarop de factuurverwerking binnen hun organisatie plaatsvindt. In deze blog komen vijf punten naar voren die in factuurverwerking vandaag de dag goed geregeld moeten zijn.
Met alle spanningen die er momenteel op het wereldtoneel spelen die de leverketen mogelijk in het geding brengen lijkt goed leveranciersbeheer belangrijker dan ooit. In het tweede deel van de  serie kijken we verder naar oplossingen op het gebied van leveranciersmanagement.
In de MKB Inkoopbarometer 2022 komt u te weten hoe gedigitaliseerd Duitse inkooporganisaties werkelijk zijn, welke trends de MKB inkoopmarkt momenteel het meest in beweging brengen en hoe u uw inkoop digitaal en vooral duurzaam kunt inrichten.
Met alle spanningen die er momenteel op het wereldtoneel spelen die de leverketen mogelijk in het geding brengen lijkt goed leveranciersbeheer belangrijker dan ooit. In deze 2-delige serie kijken we naar oplossingen op het gebied van leveranciersmanagement.
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.