Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Kunstmatige Intelligentie is al jaren een veelbesproken onderwerp voor procurement. De megatrend kan in alle sectoren en afdelingen toegepast worden bij oplossingen die geschikt zijn voor de toekomst. Oplossingen die menselijke handelingen in de dagelijkse routine kunnen ondersteunen of vervangen. KI is de generieke term voor technologieën die menselijke gedachten en handelingen kunnen nabootsen. KI kent vele subgebieden: van robotgestuurde procesautomatisering tot machine learning en deep learning tot daadwerkelijke robotica. Voor procurement kan KI op verschillende manieren gebruikt worden op strategisch en operationeel gebied.

20. mei 2021 | Blog

In hoeverre is procurement klaar voor KI?

Hoewel Kunstmatige Intelligentie de dagelijkse routine bij procurement blijvend kan beïnvloeden en faciliteren, wordt het door middelgrote inkoopafdelingen beschouwd als zijnde nog niet klaar voor implementatie. Meer dan de helft van alle KMO’s en bijna 40% van de grotere middelgrote bedrijven meldde dat hun organisaties nog niet klaar waren voor KI. Slechts 2-7% van de onderzochte bedrijven hebben KI opgenomen in hun bedrijfsstrategie of hebben KI verankerd in de organisatie van hun onderneming.

Uit het onderzoek blijkt dat een groot deel van de bedrijven nog niet klaar is voor kunstmatige intelligentie.

Benieuwd naar de verdere uitkomsten? Download dan het volledige onderzoek hieronder.

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.