Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Ontmoet ‘Onventis’ de zeehond!

Onventis is altijd bezig met duurzaamheid en werd recentelijk ook bestempeld als klimaatneutraal. Toch betekent het niet dat het daarbij stopt. Recentelijk hebben wij een zeehond van Ecomare geadopteerd. Lees hieronder verder waarom.

08. februari 2022 | Blog

Een tijdje terug deelden we al het nieuws dat wij als Onventis een klimaatneutrale onderneming zijn. Dit doen wij door bijvoorbeeld bedrijfsprocessen/onderdelen te vergroenen, denk hierbij aan het vergroenen van het wagenpark.

Echter houdt het hier niet op voor Onventis. In Duitsland steunen wij een imker met een zogenaamd bijensponsering, met deze sponsoring ondersteunt Onventis een gehele bijenkolonie.

En daar komt nu bij: Onventis!

Onventis is eind januari gevonden langs de kust van Texel en was aangevallen door een hond. Achtergelaten door haar moeder en nog te jong om voor zichzelf te zorgen is zij opgenomen door Ecomare. Daar gaat zij de komende maanden herstellen zodat zij hopelijk snel weer vrij de natuur in kan.

Stichting Texels Museum is klant van Onventis en tezamen zagen wij een kans om hen te steunen door dit zeehondje genaamd “Onventis” te adopteren. Hiermee zorgen wij voor o.a. eten, de verzorging en de huisvesting.

Zo ondersteunen wij Stichting Texels Museum met haar inkoopactiviteiten en helpen zij ons door zorg te dragen voor de natuur en biodiversiteit.

Ecomare

Ecomare is het centrum voor wadden en Noordzee op het Noord-Hollandse waddeneiland Texel. Het combineert opvang van zeehonden en vogels met een natuurmuseum en zeeaquarium. Vijftien zeehonden worden er permanent opgevangen. Door de veelzijdigheid van het centrum krijgen bezoekers bij Ecomare een uitgebreid beeld van de natuur van de wadden en Noordzee. Daarnaast organiseert Ecomare actieve buitenprogramma’s en excursies voor scholen en toeristen in de Texelse natuur, langs het strand en op het wad.

Ga naar de website van Ecomare

Stichting Texels Museum

Vier Texelse musea: Ecomare, Museum Kaap Skil, Vuurtoren Texel en de Oudheidkamer werken samen onder de bestuurlijke en administratieve koepel van Stichting Texels Museum. De stichting is vernoemd naar Het Texels Museum, dat halverwege de vorige eeuw beroemd werd door de inzet van het echtpaar de Haan. Naast het natuurmuseum in de Dennen ontstonden onder de leiding van Gerrit de Haan ook het Maritiem en Juttersmuseum in Oudeschild en de Oudheidkamer in Den Burg.

Ga naar de website van Stichting Texels Museum

Vraag nu een demo aan

En maak vrijblijvend kennis met onze Source-to-Pay software.

  • Suppliermanagement
  • Source-to-Contract
  • Purchase-to-Pay
  • Spend Analytics
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.