Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Nevi en Onventis lanceren de Nederlandse Barometer Inkopen in de private sector

Onventis, cloud pionier voor de digitale transformatie van inkoopprocessen en financiële processen, en Nevi, de Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement, werken inmiddels ruim twee jaar samen in een succesvol partnerschap. Na diverse geslaagde evenementen zetten de organisaties nu de volgende stap met het lanceren van de Nederlandse Barometer Inkopen in de private sector.

02. maart 2023 | Blog

Onventis onderzoekt al sinds 2017, samen met de ESB Business School en De Federale Vereniging voor Materiaal, Inkoop en Logistiek, de stand van zaken bij inkoop in Duitsland. Dit jaarlijkse onderzoek is inmiddels een belangrijk ijkpunt voor Duitse inkoopprofessionals. Met het lanceren van de Nederlandse Barometer Inkopen, beogen Onventis en de Nevi eenzelfde referentiepunt neer te zetten voor de Nederlandse inkoopmarkt.

Voor Jerker Vulperhorst, Managing Director Onventis Benelux & Nordics, is deze stap een logisch vervolg van het partnerschap tussen Onventis en Nevi: “In Duitsland duidt onze jaarlijkse barometer de focus en ontwikkelingen binnen de inkoop functie. We zijn erg blij dat we samen met Nevi dit ook inzichtelijk gaan maken voor Nederland.”

Jan Roddeman, Kennis- en Portfolio Manager Nevi sluit hierbij aan: “Dit jaarlijkse barometer onderzoek geeft beide organisaties belangrijke informatie over de doelen en de verdere ontwikkeling van de inkoopfunctie in Nederland. Informatie die wij graag delen met de inkoopcommunity in Nederland!”

Neem ook deel aan de Nederlandse Barometer Inkopen in de private sector en ontvang het volledige rapport direct na publicatie: deelnemen.

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.