Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Waarom SAP ERP klanten op Onventis vertrouwen

SAP-gebaseerde inkoop staat onder druk om in actie te komen: Nu aangekondigd is dat de ondersteuning en het onderhoud van Business Suite 7 zal vervallen, moeten bedrijven die SAP gebruiken onderzoeken welke nieuwe opties er voor hun inkoopsysteem zijn. Aan de inkoopzijde, raakt dit voornamelijk de ondersteuning voor de kerntoepassingen SAP ERP 6.0 (ECC) en SAP Supplier Relationship Management 7.0.

17. augustus 2020 | Blog

De inkoop bij het MKB: pijnpunten omzetten in bedrijfskansen

De nieuwe SAP-strategie samen met het einde van de ondersteuning en het onderhoud richt zich op vereenvoudigde processen en minder op maat gemaakte oplossingen voor de inkoop. Een belangrijk pijnpunt, vooral voor de middelgrote inkooporganisaties, is het bijbehorende gebrek aan dekking van bijzondere onderwerpen, of dekking die alleen mogelijk is met grotere inspanning. Desondanks brengt het toekomstige S/4HANA project duidelijk meer mogelijkheden dan risico’s voor de inkoop bij het MKB. Juist omdat naadloze integratie van volwassen suites voor het MKB precies hier begint.

Slimme koppelingen tussen inkoopprocessen en SAP Data

Samen met de klant ontwikkelt Onventis een passende migratiestrategie voor de inkoopafdeling. Of het nu gaat om een migratie van inkoopprocessen van SAP ERP/ECC6 naar S/4 of dat al op S/4 gewerkt wordt en de inkoop holistisch gedigitaliseerd moet worden. Onze oplossing verbindt de SAP-data van de klant naadloos en in real-time. Gegevenssoevereiniteit blijft ten alle tijde bij de klant die flexibel veranderingen kan aanbrengen in gegevens die een systeem overschrijvend effect hebben. Tijdrovende gegevensverwerking en storingsgevoelige transferprocessen behoren tot het verleden. Vooral voor het MKB, is Onventis het alternatief voor Ariba of SAP S/4HANA voor Central Procurement.

De Partner voor SAP S/4HANA Implementaties bij de Inkoop

  • Onventis oplossingsmodules kunnen op elk gewenst moment upgraden naar S/4 of verbinden met het bestaande S/4.
  • Alle essentiële inkoopvereisten van leveranciersbeheer tot Source to Contract tot Procure to Pay zijn gebundeld in Onventis.
  • De Onventis e-procurement oplossingen maken holistische inkoop van productiematerialen tot indirecte goederen en diensten mogelijk in een naadloze geïntegreerde interactie met SAP.
  • Profiteer van onze vakkennis van inkopen voor middelgrote bedrijven en de beste time-to-value.

Invoice Matching with Robotic Accounting

Weitere BlogsMore BlogsMeer blogs

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.