Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Weber Maschinenbau GmbH

Van gewichtsnauwkeurig snijden tot het nauwkeurig inbrengen en verpakken van worst, vlees en kaas: Weber Maschinenbau is een van de toonaangevende systeemleveranciers voor slicingtoepassingen en is een van de belangrijkste adressen voor de voedselverwerkende industrie. Het portfolio is divers en biedt de perfecte oplossing voor alle eisen en toepassingen.

Sinds 1981 zet Weber met zijn innovatieve kracht en knowhow nieuwe maatstaven – met krachtige en efficiënte oplossingen die zich kenmerken door precieze resultaten met een hoog productrendement en een minimale weggave. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de productie van ontzwoering- en ontviltingsmachines, de zogenaamde skinners, die nog steeds een integraal onderdeel vormen van het productportfolio. Vandaag de dag kunnen klanten over de hele wereld vertrouwen op een breed scala aan machines en lijn- en automatiseringsoplossingen van de totaalleverancier – voor elke prestatieklasse in de handel of industrie.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Werktuigbouwkunde & Installatietechniek

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.