Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Factuurverwerking met Software Robots

Het verwerken van facturen van leveranciers is een kostbare, onproductieve routineklus. Wie facturen nu nog steeds handmatig verwerkt, verspilt tijd en geld. Software robots automatiseren facturen van de bestelling tot de betaling en ontlasten niet alleen de inkoopafdeling maar ook de crediteurenadministratie.

16. december 2020 | Blog

Robot automatisering kan de factuurverwerkingskosten met wel 50% verminderen. Een bedrijf dat per maand ongeveer 1.000 facturen verwerkt kan een besparing van wel €50.000 per jaar realiseren. Met Robotic Accounting, worden facturen van leveranciers volledig geautomatiseerd beheerd. Tegelijkertijd worden de factuurverwerkingsposten blijvend verminderd. Facturen worden zonder fouten en zonder menselijke tussenkomst geboekt. Dit biedt verschillende voordelen: er zijn minder middelen nodig voor routinewerkzaamheden en automatisering verhoogt zowel de snelheid als de kwaliteit van de verwerking. Inkoopafdelingen en financiële afdelingen winnen waardevolle tijd voor strategische taken. De technologie voor volledig geautomatiseerde factuurverwerking is volwassen en in opkomst bij bedrijven over de hele wereld.

Intelligente algoritmes & Touchless facturen boeken

Door een crowd accounting robot te gebruiken, kan één werknemer meer dan 200.000 facturen per jaar verwerken. Alle facturen die het systeem ingaan – als scans of als e-factuur – worden automatisch gematcht en verwerkt door de robot. De robot werkt in hoge mate zelfstandig. Een voorbeeld is het matchen van periodieke facturen zonder contracten. Toekomstige facturen met of zonder inkoopopdracht-referenties worden niet langer handmatig verwerkt, omdat accounttoewijzingsspecificaties en betaaltermijnen automatisch overgebracht worden. Naast de juistheid van de factuur, wordt de randvoorwaarde voor touchless facturen boeken gemaakt. Hoe hoger het percentage, hoe hoger de kostenbesparing zal zijn. En het mooiste van alles is dat er geen nieuw boekhoudsysteem geïmplementeerd hoeft te worden. Met Robotic Accounting kan verbinding gemaakt worden met elk ERP systeem, wat het de ideale aanvulling maakt voor de holistische Onventis Procure-to-Pay oplossingen. En het team kan zich richten op wat er het meest toe doet: De ROI op spend verhogen.

Sterke argumenten voor factuurverwerking

  • Geautomatiseerde factuurverwerking van bestelling tot betaling
  • Volledig budgetbeheer en bescherming tegen fraude
  • Op maat gemaakte configuratie van verificatie, goedkeuring en accounttoewijzingsprocessen gebaseerd op een low-code workflow
  • Gebaseerd op een low-code workflow platform

Invoice Matching with Robotic Accounting

Weitere BlogsMore BlogsMeer blogs

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.