Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Touchless accounting: loslaten en vertrouwen

Touchless accounting kan je zo 100% tijdswinst opleveren bij de verwerking van facturen. Aan de techniek zal het in elk geval niet liggen, maar het werk loslaten en robots erop vertrouwen dat het goedkomt: dat is de kunst.

20. december 2019 | Blog

Werk jij met orders en ontvangsten en krijg je dagelijks te maken met stapels (digitale) facturen? Dan loont het om het aantal menselijke handelingen dat hieraan te pas komt eens onder de loep te nemen. Hoe essentieel zijn die handelingen, worden er geen dubbele en dus onnodige checks uitgevoerd en is het niet efficiënter als de aard van sommige werkzaamheden verandert?

Invoice Processing

Eerder schreven we al uitgebreid over de voordelen van onze OCR-as-a-Service: de machine die met industrial grade capture jouw facturen importeert, herkent en doorzet naar de juiste werklijst. Dankzij de automatische factuurmatching zorgt Onventis Invoice Processing  er vervolgens voor dat robots het coderen en matchen van facturen voor hun rekening nemen, zonder dat mensenogen ze nog dubbel hoeven te checken. Het resultaat: volledig afgematchte, gecodeerde en goedgekeurde facturen, panklaar in jouw administratie verwerkt.

Loslaten

Het enige dat jou en je medewerkers te doen staat? Let it go. Heb vertrouwen en zorg dat je de tijd die je bespaart, tot wel 100% ten opzichte van de ‘oude’ verwerkingstijd namelijk, optimaal benut met andere werkzaamheden. Dat is misschien een grote stap, loslaten, maar het levert jou een grote efficiëntieslag op.

Verleg werkzaamheden

Aangezien wij namelijk kunnen garanderen dat de robot foutloos is, kan bijvoorbeeld de focus en core business van een aantal medewerkers misschien verlegd worden. De inhoudelijke werkzaamheden van administrateurs verschuiven bijvoorbeeld van uitvoerend naar controlerend en voor een gehele afdeling geldt dat het werkproces van factuurverwerking flink aangepast wordt. Werkzaamheden zullen zich veel meer richten op het behouden van het overzicht op het proces en het managen van uitval, mismatches en afwijkingen. Door de extra tijd die hier bij touchless accounting voor beschikbaar is, kunnen jouw codeurs nauwkeuriger werken, directer anticiperen op afwijkingen en de controlerende last op hun schouders wordt verlicht.

Logboek

Wees gerust: helemáál loslaten hoeft natuurlijk niet. De robots van Invoice Processing zorgen er bij iedere handeling voor dat alles nauwkeurig wordt gelogd. Jij kunt op elk gewenst moment in de werklijst van de robot om de status van werkprocessen te checken en om ook naderhand nog precies in te kunnen zien welke stappen er zijn gezet. Invoice Processing is allesbehalve een black box.

 

Durf jij de stap te zetten? Bekijk hier alle informatie over factuurverwerking met Invoice Processing.

Invoice Matching with Robotic Accounting

Weitere BlogsMore BlogsMeer blogs

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.