Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Opnieuw nadenken over procurement: Maatregelen in tijden van COVID-19

De coronacrisis heeft procurement op z’n kop gezet. De toeleveringsketens van veel producten werden ontregeld of leverschema’s werden niet gehaald. In alle sectoren stonden ondernemingen onder enorm veel druk. In Duitsland gold in veel gebieden een noodtoestand. Met zulke uitdagingen waren Duitse bedrijven decennialang niet geconfronteerd. Om te overleven moesten veel bedrijven over veel dingen opnieuw nadenken om te kunnen reageren.

16. mei 2021 | Blog

Een derde van de ondervraagde bedrijven meldde dat zij bevoorradingszekerheid wilden tijdens de COVID-19-crisis. Risicobeheer volgde op de tweede plaats en toeleveringsketenoptimalisatie op de derde. Dit betekende dat klassieke procurement kwesties zoals proceskostenoptimalisatie en automatisering tijdelijk niet in beeld waren.

Kijkend naar de kostenverlaging en kostenprocesoptimalisatie voor de komende 12 maanden, lijken de verklaringen van de Duitse middelgrote bedrijven een indicatie te zijn van een korte-termijn reactie op de coronacrisis.

Procurement Barometer 2020 – Bekijk hier ons jaarlijkse klantonderzoek

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.