bol.com vervangt Basware door Onventis P2P oplossing

16. september 2020 | Blog

“Traditionele factuurverwerking is niet langer toereikend voor een organisatie als bol.com. Het bedrijf opereert in een snelle, dynamische markt en dit vereist zeer gespecialiseerde processen en functies. Met ons eigen low-code platform als basis voor workflow automatisering en purchase-to-pay processen kunnen we dergelijke functies razendsnel opbouwen en operationeel maken”, aldus Ruben van der Leer, Business Development Manager bij Onventis B.V.

Arjan Groen, projectleider bij bol.com, bevestigt dit: “Tijdens de intensieve Proof of Concept fase heeft Onventis aangetoond dat het in staat is om binnen twee weken volledig nieuwe functionaliteiten te bouwen, die direct gebruikt kunnen worden. Dat hadden we nog nooit eerder gezien en het was een van de factoren waardoor we voor Onventis kozen. Het project is nu al enkele maanden aan de gang en we hebben er alle vertrouwen in dat we nog voor de deadline live zullen zijn. ”

Weitere BlogsMore BlogsMeer blogs

Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.