Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

ERP Integration

Profiteer van een geïntegreerd, vergaand geautomatiseerd inkoopproces in een perfecte interactie met het eigen ERP systeem, ongeacht of dit nu een SAP of een non-SAP ERP systeem is. Onventis is in staat naadloos talloze ERP systemen met de inkoopprocessen te verbinden en alle ERP gegevens in real-time te leveren.

Flexibele interfaces

Onventis biedt tal van interfaces voor verschillende ERP-systemen – van SAP tot Microsoft NAV tot Oracle en nog veel meer.

Real-time gegevens

Door het gebruik van gestandaardiseerde interfaces wordt informatie in real-time gesynchroniseerd tussen Onventis en het desbetreffende ERP-systeem.

Vraaggerichte ERP-integratie

De oplossingen van Onventis maken de holistische inkoop van productiematerialen tot indirecte goederen en diensten mogelijk in een optimale interactie met het eigen ERP-systeem.

Naadloze integratie van ERP-systemen

Onventis Buyer biedt een consistente verbinding met ERP systemen zoals SAP, Oracle, Microsoft Dynamics of Infor. Stamgegevens en transactionele gegevens worden via interfaces gesynchroniseerd met het eigen ERP. Er kunnen standaard interfaces gebruikt worden in SAP, maar ook openTRANS voor open, gevestigde marktstandaarden voor systeem communicatie. Dit maakt het mogelijk de inkoop te dekken voor zowel directe als indirecte behoeften. Integratie van ERP-BANF documenten verbindt specifieke applicatie scenario’s met ERP logistieke planning.

Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.