Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Exact Multivers

WebAPI

Gegevensuitwisseling tussen Onventis en Exact Multivers verloopt via de WebAPI integratiemogelijkheden. Dit zorgt voor een betrouwbare en veilige manier van koppelen.

Cloud & On-Premise

Integratie is mogelijk met zowel een cloud als een on-premise installatie van Exact Multivers. Onventis zet de integratie samen met de klant op tijdens het on-boarding proces.

Toekomstbestendig

Middels een onderhoudscontract wordt geborgd dat ook bij verbeterde of veranderende Exact Multivers functionaliteiten de koppeling waar nodig aangepast of uitgebreid wordt.

Zekerheid bij updates en upgrades

De Exact Multivers WebAPI koppeling is stabiel bij het beschikbaar komen van nieuwe versies van Exact Multivers. Daar deze automatisch door Exact geïnstalleerd worden, wel zo’n veilig idee. Mochten er toch aanpassingen nodig zijn, dan biedt uw onderhoudscontract op de koppeling u de zekerheid dat wij dat op tijd voor u regelen. Daar wij als Exact ontwikkelpartner toegang hebben tot de volledige beschrijving van de WebAPI en een testomgeving, zijn we hierin volledig autonoom.

Geen dubbele invoer

Alle relevante stamgegevens uit uw Exact Multivers omgeving worden geheel automatisch uitgewisseld met uw Onventis Invoice Processing omgeving, denk hierbij aan leveranciers, kostenplaatsen, grootboekrekeningen en nog veel meer. Daarmee is de aansluiting met uw Exact Multivers toepassing altijd up-to-date. Door de slimme boekingssjablonen in Onventis Invoice Processing kunt u uw facturen ook nog eens nagenoeg automatisch laten boeken.

Geboekt met zekerheid

De structuur van de Exact Multivers koppeling is zo opgezet dat u direct weet of een door Onventis Invoice Processing aangeboden boeking ook daadwerkelijk goed verwerkt is in Exact Multivers. Eventuele afwijkingen worden aan de interface-beheerder getoond en een factuur wordt altijd automatisch opnieuw aangeboden in de volgende boekingsgang. Boekingen kunnen dus nooit tussen wal en schip geraken.

Met de Exact Multivers integratie is het tevens mogelijk om de kosten van facturen over meerdere periodes te verdelen.

Meer dan factuurverwerking

Onventis Invoice Processing biedt u een automatische en flexibele workflow voor het digitaal goedkeuren van uw facturen. Daarnaast is het ook mogelijk de facturen te vergelijken met inkopen, contracten en het inkoopbudget in Onventis Invoice Processing. Dit vergroot het inzicht in uw uitgaven en levert veel inzicht in de staat van uw organisatie op.

Naadloze koppeling tussen
AccountView en GO-Spend

NL.VISMA.COM

Stel een vraag over deze koppeling

Andere ERP-systemen

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.