Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

UNIT4Financials – Coda

Koppeling Unit4 Coda en Onventis Invoice Processing

Standaardisatie

Door gebruik te maken van breed geaccepteerde Coda interface-technieken, worden inkoopfacturen op een volledig door UNIT4 ondersteunde en gestandaardiseerde wijze aangeboden.

Webservices

Uw Coda omgeving wordt direct gekoppeld aan uw cloud-omgeving via Coda webservices. Hierdoor wordt de beheersbaarheid vergroot en worden de kosten verlaagd.

Toekomst vast

Met een onderhoudscontract wordt geborgd dat ook bij nieuwe Coda versies de aansluiting tussen beide systemen is geborgd.

UNIT4 Coda Financials

Onventis heeft een solide en betrouwbare integratie gerealiseerd met UNIT4 Financials Coda. Als UNIT4-gebruiker biedt u dat zekerheid over de werking en stabiliteit van de koppeling.

De koppeling tussen Onventis Invoice Processing en UNIT4 maakt gebruik van de standaard UNIT4-XMLi requests. Op deze wijze wordt gebruikt gemaakt van een breed geaccepteerde UNIT4 interface-techniek om data op te halen uit en door te sturen naar UNIT4.

Zekerheid bij updates en upgrades

De UNIT4 webservices koppeling is stabiel bij het beschikbaar komen van nieuwe versies van UNIT4. Mochten er toch aanpassingen nodig zijn, dan biedt uw onderhoudscontract op de koppeling u de zekerheid dat wij dat op tijd voor u regelen. In samenspraak met UNIT4zorgen wij dan voor de benodigde aanpassingen om uw omgeving aan te sluiten op de nieuwe versie van UNIT4.

Geen dubbele invoer

Alle stamgegevens uit uw UNIT4-omgeving worden geheel automatisch uitgewisseld met uw Onventis Invoice Processing omgeving. Daarmee is de aansluiting met uw UNIT4-toepassing altijd up-to-date. Door de slimme boekingssjablonen in Onventis Invoice Processing kunt u uw facturen nagenoeg automatisch laten boeken.

Geboekt met zekerheid

De structuur van de UNIT4-koppeling is zo opgezet dat u direct weet of een door Onventis Invoice Processing aangeboden boeking ook daadwerkelijk goed verwerkt is in UNIT4. Eventuele afwijkingen worden direct aan de interface-beheerder gemeld en een factuur wordt altijd automatisch opnieuw aangeboden in de volgende boekingsgang. De koppeling is verder ook flexibel op te zetten voor verschillende interface-momenten. Denk daarbij aan het het overzetten van nieuwe crediteuren vanuit Onventis Invoice Processing.

Automatische betaalcontrole

De in UNIT4 geselecteerde betaalbatch wordt gecontroleerd aan de hand van de in Onventis Invoice Processing aanwezige facturen. De stapels met papieren facturen en geprinte lijstjes met vinkjes en parafen behoren dus definitief tot het verleden. Het betaalproces wordt door alle aanvullende controles veel betrouwbaarder en minder bewerkelijk.

* Om de koppeling te activeren dient u contact op te nemen met uw UNIT4 accountmanager. De XMLi web services dienen in uw UNIT4-omgeving geactiveerd te worden. Enige ondersteuning van uw UNIT4-consultant kan hierbij noodzakelijk zijn.

Bewezen koppeling
met Unit4 Coda.

WWW.UNIT4.COM

Stel een vraag over deze koppeling

Andere ERP-systemen

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.