Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Twinfield

Onventis heeft een solide en betrouwbare integratie gerealiseerd met Twinfield. Als Twinfield gebruiker biedt dat zekerheid over de werking en stabiliteit van de koppeling.

Standaardisatie

Inkoopfacturen worden op een volledig door Twinfield ondersteunde en gestandaardiseerde wijze aangeboden.

Cloud naar Cloud

Twinfield wordt direct gekoppeld aan de Onventis Invoice Processing cloud-omgeving.

Toekomstbestendig

Middels een onderhoudscontract wordt geborgd dat ook bij nieuwe Twinfield versies de aansluiting tussen beide systemen is geborgd.

De koppeling van GO-Spend en Twinfield

De koppeling tussen Onventis Invoice Processing en Twinfield maakt gebruik van de standaard Twinfield Webservices. Op deze wijze wordt gebruikt gemaakt van een breed geaccepteerde Twinfield interface techniek om data op te halen uit en door te sturen naar Twinfield.

Zekerheid bij updates en upgrades

De Twinfield Webservices koppeling is stabiel bij het beschikbaar komen van nieuwe versies van Twinfield. Daar deze automatisch door Twinfield geïnstalleerd worden is dat wel zo’n veilig idee. Mochten er toch aanpassingen nodig zijn, dan biedt het onderhoudscontract op de koppeling de zekerheid dat wij dat tijdig regelen. Daar wij als Twinfield ontwikkelpartner toegang hebben tot de volledige beschrijving van deze web services en een testomgeving zijn we hierin volledig autonoom.

Geen dubbele invoer

Alle stamgegevens uit jouw Twinfield omgeving worden geheel automatisch uitgewisseld met Onventis Invoice Processing. Daarmee is de aansluiting met de Twinfield toepassing altijd actueel. Door de slimme boekingssjablonen in Onventis Invoice Processing kunnen de facturen nagenoeg automatisch geboekt worden.

Geboekt met zekerheid

De structuur van de Twinfield koppeling is zo opgezet dat je direct weet of een door Onventis Invoice Processing aangeboden boeking ook daadwerkelijk goed verwerkt is in Twinfield. Eventuele afwijkingen worden direct aan de interface beheerder gemeld en een factuur wordt altijd automatisch opnieuw aangeboden in de volgende boekingsgang. De koppeling is verder ook flexibel op te zetten voor verschillende interface momenten.

Oproepbaar vanuit Twinfield

De factuurplaatjes zijn direct vanuit de boeking in Twinfield oproepbaar. Dit zorgt ervoor dat er direct inzichtelijk is waar de boekingsregel betrekking op heeft.

Automatische betaalcontrole

De in Twinfield geselecteerde betaalbatch wordt gecontroleerd aan de hand van de in Onventis Invoice Processing aanwezige facturen. De stapels met papieren facturen en geprinte lijstjes met vinkjes en parafen behoren dus definitief tot het verleden. Het betaalproces wordt door alle aanvullende controles veel betrouwbaarder en minder bewerkelijk.

Naadloze koppeling tussen
Twinfield en GO-Spend.

TAXNL.WOLTERSKLUWER.COM/

Stel een vraag over deze koppeling

Andere ERP-systemen

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.