Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

AFAS

De koppeling tussen AFAS en Onventis

Stabiliteit

Bij updates en upgrades van AFAS blijft de koppeling stabiel.

Certified

WorkFlowWise is certified partner van AFAS. Dat geeft u als gebruiker zekerheid over de werking van de koppeling.

Inzicht

De factuur kan als plaatje meegestuurd worden naar AFAS en is daar dan direct inzichtelijk.

De koppeling Onventis Invoice Processing en AFAS

Onventis is certified add-on partner van AFAS. Als AFAS-gebruiker biedt u dat zekerheid over de werking en stabiliteit van de koppeling

De koppeling tussen Onventis Invoice Processing en AFAS maakt gebruik van de Get en Update Connector van AFAS. Via deze connectoren worden tussen beide systemen gegevens uitgewisseld op een vertrouwde en door AFAS gecontroleerde wijze.

Zekerheid bij updates en upgrades

De koppeling op basis van deze connectoren is stabiel bij updates en upgrades van AFAS. Dit geeft u zekerheid over de werking van de koppeling wanneer AFAS wordt geüpdatet. Mocht er onverhoopt toch een aanpassing in de koppeling nodig zijn om hem compatible te houden, dan regelen we dat als onderdeel van het onderhoudscontract.

De juiste boekingen. Geautomatiseerd.

Uit AFAS worden de stamgegevens van uw administratie- en crediteurengegevens overgenomen, zodat de juiste boekingen geautomatiseerd kunnen worden gemaakt in Onventis Invoice Processing. Deze boekingen worden na goedkeuring automatisch geboekt in AFAS, waardoor er geen dubbele invoer van gegevens nodig is.

Overzicht van factuurontvangst

Via de AFAS-connector vindt er een directe terugkoppeling plaats naar Onventis Invoice Processing, waardoor gezien wordt of een factuur goed is aangekomen in AFAS. Indien de factuur niet is ontvangen zal het eventueel na correctie automatisch opnieuw worden geprobeerd.

Oproepbaar vanuit AFAS

De factuurplaatjes zijn direct vanuit de boeking in AFAS oproepbaar. Dit zorgt ervoor dat er direct inzichtelijk is waar de boekingsregel betrekking op heeft.

Automatische betaalcontrole

De in AFAS geselecteerde betaalbatch wordt gecontroleerd aan de hand van de in Onventis Invoice Processing aanwezige facturen. De stapels met papieren facturen en geprinte lijstjes met vinkjes en parafen behoren dus definitief tot het verleden. Het betaalproces wordt door alle aanvullende controles veel betrouwbaarder en minder bewerkelijk.

* Om de koppeling te activeren zijn de AFAS Get en Update Connector nodig. Deze zijn in de onlineversie van AFAS standaard beschikbaar. Uw AFAS-partner of helpdesk kan u hierbij helpen.

Naadloze koppeling tussen
AFAS en GO-Spend

WWW.AFAS.NL

Stel een vraag over deze koppeling

Andere ERP-systemen

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.