Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

REST API

Naast onze standaard koppelingen bieden wij ook de mogelijkheid om op flexibele wijze te koppelen met ieder systeem. Via de Onventis REST API kunnen gegevens uitgewisseld worden met Onventis Invoice Processing.

Systeemonafhankelijk

Bij gebruik van de REST API is het mogelijk om ieder gewenst systeem aan te sluiten. Dit kunnen ook meerdere systemen tegelijk zijn.

Flexibel

Onventis stelt een aantal standaard API endpoints ter beschikking. Deze kunnen echter naar wens worden aangepast. Complete maatwerk API-onderdelen kunnen ook toegevoegd worden zonder lange ontwikkeltrajecten te hoeven doorlopen.

Real-time

Via de REST API kunnen gegevens real-time aangeleverd en opgehaald worden. Hiermee beschikken de systemen in het applicatielandschap altijd over actuele gegevens.

Vaste Structuur

Gegevens kunnen uitgewisseld worden via de REST API in een vaste structuur. De REST API maakt gebruik van HTTPS en data wordt uitgewisseld in het JSON-formaat. De structuur van de data is vastgelegd in technische documentatie (Swagger), waardoor het eenvoudig is om te begrijpen op welke wijze de integratie tot stand gebracht moet worden en welke spelregels er zijn.

Zekerheid bij updates en upgrades

De REST API blijft werken bij updates en upgrades van de applicatie. Indien de gekoppelde systemen ge-updatet worden, dan is het niet nodig om Onventis hierover te informeren en een tijdelijke onderbreking in de uitwisseling van gegevens vormt dus ook geen probleem.

Vrijheid in uitwisseling van gegevens.

De REST API blijft werken bij updates en upgrades van de applicatie. Indien de gekoppelde systemen ge-updatet worden, dan is het niet nodig om Onventis hierover te informeren en een tijdelijke onderbreking in de uitwisseling van gegevens vormt dus ook geen probleem.

Standaard ondersteuning en lage kosten

Bij gebruik van de REST API zal Onventis zorgdragen voor ondersteuning waar nodig. Onventis kan naast de technische documentatie ook complete voorbeelden aandragen in een tool als Postman, zodat in één keer duidelijk is op welke wijze gegevens uitgewisseld moeten worden. Doordat de benodigde inzet van Onventis beperkt is bij gebruik van de standaard REST API kan het benodigde projectbudget voordeliger uitpakken.

* Gebruik maken van de Onventis REST API biedt vele voordelen, maar vraagt inzet van u of uw integratiepartner om de gegevensuitwisselingen tot stand te brengen.

Andere ERP-Systemen

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.