Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

AccountView

Naadloze koppeling tussen AccountView en Onventis Invoice Processing.

Stabiliteit

Door gebruik te maken van breed geaccepteerde AccountView interface technieken, worden facturen op een volledig door AccountView ondersteunde en gestandaardiseerde wijze aangeboden..

Flexibel

De koppeling met AccountView biedt de mogelijkheid om verschillende journaalposten door te zetten. Denk aan een maandafsluiting memo voor de facturen in omloop.

Toekomstbestendig

Middels een onderhoudscontract wordt geborgd dat ook bij nieuwe AccountView versies de aansluiting tussen beide systemen is geborgd.

Koppeling AccountView en Onventis Invoice Processing

Onventis heeft een solide interface gerealiseerd met AccountView. Als AccountView gebruiker biedt u dat zekerheid over de werking en stabiliteit van de koppeling.

De koppeling tussen Onventis Invoice Processing en AccountView maakt gebruik van de AccountView COM Server. Op deze wijze wordt gebruikt gemaakt van standaard en breed geaccepteerde AccountView interface techniek om data door te sturen naar AccountView. Het inlezen van stamgegevens wordt via een directe ODBC-connectie verzorgd.

Zekerheid bij updates en upgrades

De COM Server koppelingstechniek is stabiel bij updates en upgrades van AccountView. Mochten er toch aanpassingen nodig zijn, dan biedt uw onderhoudscontract op de koppeling u de zekerheid dat wij dat voor u regelen.

Geen dubbele invoer

Alle stamgegevens uit uw AccountView omgeving worden geheel automatisch uitgewisseld met uw Onventis Invoice Processing omgeving. Daarmee is de aansluiting met uw AccountView toepassing altijd up-to-date. Door de slimme boekingssjablonen in Onventis Invoice Processing kunt u uw facturen nagenoeg automatisch laten boeken.

Geboekt met zekerheid

De structuur van de AccountView koppeling is zo opgezet dat u direct weet of een door Onventis Invoice Processing aangeboden boeking ook daadwerkelijk goed verwerkt is in AccountView. Eventuele afwijkingen worden direct aan de interface beheerder gemeld en een factuur wordt na eventuele correctie opnieuw aangeboden in de volgende boekingsgang.

Automatische betaalcontrole

De in AccountView geselecteerde betaalbatch wordt gecontroleerd aan de hand van de in Onventis Invoice Processing aanwezige facturen. De stapels met papieren facturen en geprinte lijstjes met vinkjes en parafen behoren dus definitief tot het verleden. Het betaalproces wordt door alle aanvullende controles veel betrouwbaarder en minder bewerkelijk. Daar het risico op fraude op dit punt het grootst is, wel zo’n veilig gevoel.

* Om de koppeling te activeren is de COM Client Access License nodig in uw AccountView omgeving. Indien u niet zeker weet of deze beschikbaar is binnen uw omgeving, neem dan contact op met uw AccountView partner.

Naadloze koppeling tussen
AccountView en GO-Spend

NL.VISMA.COM

Stel een vraag over deze koppeling

Andere ERP-systemen

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.