Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

JD Edwards

Koppeling Onventis Invoice Processing en JD Edwards van Oracle

Standaardisatie

Door gebruik te maken van standaard interface technieken, worden facturen op een volledig door JD Edwards ondersteunde en gestandaardiseerde wijze aangeboden.

Volledige controle

Onventis Invoice Processing boekt de facturen in JDE en leest, na het voorbereiden van de betaaladvieslijst, de te betalen facturen in voor een laatste controle. Deze betaalcontrole verkleint de kans op fraude enorm.

Toekomstbestendig

Middels een onderhoudscontract wordt geborgd dat ook bij nieuwe JD Edwards versies de aansluiting tussen beide systemen is geborgd.

Koppeling met JD Edwards van Oracle.

Onventis heeft een solide en betrouwbare integratie gerealiseerd met JD Edwards. Als JD-Edwards gebruiker biedt u dat zekerheid over de werking en stabiliteit van de koppeling.

JD Edwards kent een EDI (Electronic Data Interchange) koppeling structuur met diverse tabellen die direct of indirect door Onventis Invoice Processing gevuld kunnen worden (zgn. tabellen: F0101Z1, F5530Z1, F0401Z1, F0411Z1, F0911Z1). Na import kan het resultaat van de koppeling worden teruggelezen door de statuscode in het interfacerecord te analyseren. Hierdoor is de correcte verwerking altijd gegarandeerd.

Zekerheid bij updates en upgrades

De EDI tabellen zijn stabiel bij updates en upgrades van JD Edwards. De betreffende tabellen worden vrijwel niet meer aangepast. Mochten er toch aanpassingen nodig zijn, dan biedt uw onderhoudscontract op de koppeling u de zekerheid dat wij dat voor u regelen in samenspraak met uw JD Edwards partner of competence center.

Geen dubbele invoer

Alle stamgegevens, inkooporders en ontvangsten uit uw JD Edwards omgeving worden geheel automatisch uitgewisseld met uw Onventis Invoice Processing omgeving. Daarmee is de aansluiting met uw ERP toepassing altijd up-to-date.

Geboekt met zekerheid

De structuur van de JD Edwards koppeling is zo opgezet dat u na verwerking in JD Edwards weet of een door Onventis Invoice Processing aangeboden boeking ook daadwerkelijk goed verwerkt is. Eventuele afwijkingen worden terug gemeld aan Onventis Invoice Processing en de factuur wordt dan eventueel na correctie automatisch opnieuw aangeboden in de volgende boekingsgang. De koppeling is verder ook flexibel op te zetten.

Cloud naar on-premise

Als JD Edwards gebruiker kunt u zonder problemen kiezen voor Onventis. Door middel van onze interface software kunt u probleemloos communiceren tussen Onventis in de Cloud en JD Edwards On-premise. Het is dus aan u om te kiezen voor een lokale of een externe infrastructuur bij het opzetten van de factuurverwerkingsomgeving.

Koppeling GO-Spend en
JD Edwards van Oracle

WWW.ORACLE.COM

Stel een vraag over deze koppeling

Andere ERP-systemen

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.