Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

SAP

Naadloze koppeling met SAP

Standaardisatie

Door gebruik te maken van breed geaccepteerde SAP interface technieken, worden facturen met en zonder inkooporder op een volledig door SAP ondersteunde en gestandaardiseerde wijze aangeboden.

Specialisatie

Onventis heeft de interface naar SAP in samenwerking met ervaren SAP-specialisten opgezet. Deze opzet en basisstructuur wordt samen met uw SAP-partner of competence center in uw omgeving geïntegreerd.

Toekomstvast

Middels een onderhoudscontract wordt geborgd dat ook bij nieuwe SAP-versies de aansluiting tussen beide systemen is geborgd.

Zekerheid bij updates en upgrades

De BAPI en iDoc techniek is stabiel bij updates en upgrades van SAP. Mochten er toch aanpassingen nodig zijn, dan biedt uw onderhoudscontract op de interface u de zekerheid dat wij dat voor u regelen in samenspraak met uw SAP-partner of -beheerder.

Geen of geen dubbele invoer

Alle revelante stamgegevens, inkooporders en ontvangsten uit uw SAP-omgeving worden periodiek uitgewisseld met uw Onventis Invoice Processing omgeving. Daarmee is de aansluiting met uw ERP-toepassing up-to-date. Met onze OCR-regelherkenning zal ook de handmatige invoer van facturen tot een minimum beperkt blijven. Hoezo dubbele invoer, liever helemaal geen invoer!

Geboekt met zekerheid

De koppeling is ook in te richten voor verschillende synchronisatie momenten met SAP. Denk daarbij aan de nog niet goedgekeurde factuur direct boeken en pas vrij te geven in SAP na vrijgave in Onventis Invoice Processing.

Oproepbaar vanuit SAP

De facturen zijn vanuit de boeking in SAP oproepbaar. U wordt direct doorgezet naar het Onventis Invoice Processing archief en ziet daar, naast het plaatje van de factuur, ook de volledige audit trail voor de factuur.

Automatische betaalcontrole

De in SAP geselecteerde betaalgegevens worden gecontroleerd aan de hand van de in Onventis Invoice Processing aanwezige facturen. De stapels met papierenfacturen en geprinte lijstjes met vinkjes en parafen behoren dus definitief tot het verleden. Het betaalproces wordt door alle aanvullende controles veel betrouwbaarder en minder bewerkelijk.

* Om de koppeling te activeren is doorgaans ook ondersteuning van uw SAP-partner of competence center nodig. Samen integreren we dan de door ons aangeleverde programma onderdelen in uw omgeving.

Koppeling met SAP

WWW.SAP.NL

Stel een vraag over deze koppeling

Andere ERP-systemen

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.