Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Dynamics Navision

koppeling met Microsoft Dynamics NAV

Standaardisatie

Door gebruik te maken van stabiele interface technieken, worden facturen met en zonder inkoopverplichting op een volledig door Navision ondersteunde wijze aangeboden.

Specialisatie

Onventis heeft de koppeling naar Navision in samenwerking met ervaren Navision specialisten opgezet. Deze opzet en basisstructuur wordt samen met uw Navision-partner of expert center in uw omgeving geïntegreerd.

Flexibele toekomst

Door de inzet van Onventis als externe add-on wordt de upgrade van uw Navision-omgeving niet nodeloos gecompliceerd door aanpassingen in de kern van uw ERP-systeem.

Koppeling met Microsoft Dynamics NAV

Gezien de hoge mate van flexibiliteit die Navision biedt, is gekozen de interface tussen Onventis Invoice Processing en Navision te baseren op de zogenaamde Financial OBject structuur (FOB) van Navision. In dergelijke objecten zitten programmaroutines die op een gecontroleerde wijze direct de Navision-omgeving kunnen bijwerken. Op deze wijze wordt gebruikt gemaakt van een breed geaccepteerde en standaard Navision-techniek om boekingen gecontroleerd door te sturen naar Navision. Gegevens uit Navision worden via een (read-only) ODBC-connectie opgehaald en in Onventis Invoice Processing verwerkt.

Zekerheid bij updates en upgrades

De Navision FOB techniek is stabiel bij updates en upgrades van Navision. De financiële objecten in NAV worden nauwelijks meer aangepast. Mochten er toch aanpassingen nodig zijn, dan biedt uw onderhoudscontract op de koppeling u de zekerheid dat wij dat voor u regelen in samenspraak met uw Navision-partner.

Geen of geen dubbele invoer

Alle stamgegevens waaronder de inkooporders en ontvangsten uit uw Navision omgeving worden automatisch uitgewisseld met uw Onventis Invoice Processing module. Daarmee is de aansluiting met uw ERP-toepassing altijd up-to-date. Met onze OCR-regelherkenning zal ook de handmatige invoer van facturen tot een minimum beperkt blijven. Hoezo dubbele invoer, liever helemaal geen invoer!

Geboekt met zekerheid

De structuur van de Navision koppeling is zo opgezet dat eventuele afwijkingen direct aan de interface beheerder worden gemeld. De koppeling is verder ook flexibel in te richten. Denk daarbij aan de een automatische journaalpost bij de periode afsluiting voor de in omloop zijnde kostenfacturen.

Automatische betaalcontrole

De in Navision geselecteerde betaalgegevens worden gecontroleerd aan de hand van de in Onventis Invoice Processing aanwezige facturen. De stapels met papieren facturen en geprinte lijstjes met vinkjes en parafen behoren dus definitief tot het verleden. Het betaalproces wordt door alle aanvullende controles veel betrouwbaarder en minder bewerkelijk. Daar het risico op fraude op dit punt het grootst is, wel zo’n veilig gevoel.
* Om de koppeling te activeren is altijd ondersteuning van uw Navision-partner of competence center nodig. Zij zullen, samen met onze koppeling expert, de FOB inlezen en enkele maatwerktabellen aanmaken. Het kan noodzakelijk zijn om uw Navision-licentie uit te breiden, voor het aanmaken van deze maatwerk tabellen. Ook zal uw Navision Partner of competence center de interface op de juiste werking moeten beoordelen in uw specifieke omgeving. Samen integreren we dan de door ons aangeleverde programmaonderdelen in uw omgeving.

koppeling met
Microsoft Dynamics NAV

INFO.MICROSOFT.COM/DYNAMICS365

Stel een vraag over deze koppeling

Andere ERP-systemen

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.