Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

7T software

Koppeling met 7T

Geïntegreerd

Facturen uit Onventis Invoice Processing worden direct doorgezet naar 7T software en voor iedere factuur weten we direct of dit proces goed verlopen is.

Samenwerking

De interface tussen 7T software en Onventis Invoice Processing is in nauwe samenwerking met 7T software ontwikkeld en de support voor de integratie loopt volledig via Onventis.

Inzicht

De interface is stabiel bij updates en upgrades van 7T software. Dit geeft zekerheid.

Integratie op database niveau

De interface tussen Onventis Invoice Processing en 7T software maakt gebruik van een directe koppeling op database-niveau. Via de database-koppeling worden tussen beide systemen gegevens op de meest directe wijze uitgewisseld.

De routines die de facturen in 7T software verwerken borgen daarmee een correcte verwerking van de facturen. Parallel aan de 7T software is een koppeling naar bijvoorbeeld AccountView of Exact Globe actief. Voor de koppeling hiervan verwijzen wij u graag naar de beschrijving van deze specifieke systemen.

Zekerheid bij updates en upgrades

De interface is stabiel bij updates en upgrades van 7T software. Dit geeft u zekerheid over de werking van de koppeling wanneer 7T software wordt geüpdatet. Mocht er onverhoopt toch een aanpassing in de interface nodig zijn om hem compatibel te houden, dan regelen we dat als onderdeel van het onderhoudscontract.

Als officiële partner van 7T software hebben wij toegang tot alle informatie en resources voor het realiseren van dergelijke aanpassingen.

De juiste boekingen. Geautomatiseerd.

Uit 7T software wordt de stamgegevens automatisch overgenomen, zodat de juiste boekingen geautomatiseerd kunnen worden gemaakt in Onventis Invoice Processing. Deze worden na goedkeuring automatisch geboekt in 7T of in het achterliggende financieel systeem, waardoor er geen dubbele invoer van gegevens is. Middels de slimme boekingssjablonen van Onventis Invoice Processing kan in een aantal gevallen het handmatig boeken zelfs volledig voorkomen worden.

Geïntegreerde boekingsgang

Alle journaalposten worden op een gecontroleerde wijze vanuit Onventis Invoice Processing overgezet naar 7T software. De procedures die de twee databases verbinden voeren alle controles uit die ook bij een handmatige boeking uitgevoerd zouden worden binnen 7T software. Hierdoor weet Onventis Invoice Processing direct na het aanbieden van de factuurboeking of deze goed is aangekomen in 7T software. Indien de factuur niet goed ontvangen is, zal het eventueel na correctie automatisch opnieuw worden verwerkt.

* De koppeling voor 7T software wordt in nauwe samenwerking met 7T software geïmplementeerd. Indien nodig wordt samen met de 7T software interface

Gezamenlijk ontwikkelde koppeling
tussen 7T Software en GO-Spend.

WWW.7TSOFTWARE.NL

Stel een vraag over deze koppeling

Andere ERP-systemen

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.