Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

King

Koppeling met King

Standaardisatie

Door gebruik te maken van de nieuwste webservice interface voor King, worden facturen op een volledig door King ondersteunde en gestandaardiseerde wijze aangeboden.

Direct boeken

Uw King-omgeving wordt direct gekoppeld aan uw cloud-omgeving. Hierdoor wordt de beheersbaarheid vergroot en de kosten om de koppeling tot stand te brengen verlaagd.

Toekomst vast

Middels een onderhoudscontract wordt geborgd dat ook bij nieuwe King-versies de aansluiting tussen beide systemen is geborgd.

Koppeling King en GO-Spend

20/20 vision Software heeft een solide en betrouwbare integratie gerealiseerd met King. Als King-gebruiker biedt u dat zekerheid over de werking en stabiliteit van de koppeling.

De koppeling tussen 20/20 Xspend en King maakt gebruik van de nieuwste King webservices. Deze zijn in een samenwerking tussen King en 20/20 Xspend ontwikkeld. Op deze wijze wordt gebruikt gemaakt van een door King gecontroleerde interface-techniek om data door te sturen. Het ophalen van de benodigde King stamgegevens verloopt via de Datadigger van King.

Zekerheid bij updates en upgrades

De King webservices interface is stabiel bij het beschikbaar komen van nieuwe versies van King.  Mochten er toch aanpassingen nodig zijn, dan biedt uw onderhoudscontract op deze koppeling u de zekerheid dat wij dat op tijd voor u regelen.

Geen dubbele invoer

Alle stamgegevens uit uw King-omgeving worden geheel automatisch uitgewisseld met uw 20/20 Xspend-omgeving. Daarmee is de aansluiting met uw King toepassing altijd up-to-date. Met onze volledig geïntegreerde UBL e-Factuur connector zal ook de handmatige invoer van facturen tot een minimum beperkt blijven. Door de slimme boekingssjablonen in 20/20 Xspend kunt u dan uw facturen nagenoeg automatisch laten boeken.

Geboekt met zekerheid

De structuur van de King-koppeling is zo opgezet dat u direct weet of een door 20/20 Xspend aangeboden boeking ook daadwerkelijk goed verwerkt is in King. Eventuele afwijkingen worden direct aan de interface-beheerder gemeld en een factuur wordt eventueel na correctie automatisch opnieuw aangeboden in de volgende boekingsgang.
Automatische betaalcontrole

De in King geselecteerde betaalbatch wordt gecontroleerd aan de hand van de in 20/20 Xspend aanwezige facturen. De stapels met papieren facturen en geprinte lijstjes met vinkjes en parafen behoren dus definitief tot het verleden. Het betaalproces wordt door alle aanvullende controles veel betrouwbaarder en minder bewerkelijk.

* Om de koppeling te activeren dient de webservice koppeling voor facturen toegevoegd te worden aan de King-omgeving. Hiervoor kunt u contact opnemen met uw King partner.

Naadloze koppeling
GO-Spend met King

WWW.KING.EU

Stel een vraag over deze koppeling

Andere ERP-systemen

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.