Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Exact Online

De koppeling tussen Exact Online en Onventis Invoice Processing

Standaardisatie

Door gebruik te maken van de nieuwste Exact Online interface-technieken, worden facturen op een volledig door Exact ondersteunde en gestandaardiseerde wijze aangeboden.

Eenvoud

De koppeling met Exact Online wordt tijdens het on-boarding proces volledig automatisch opgezet. U kunt dus direct aan de slag met uw digitale factuurverwerking.

Toekomst vast

Middels een onderhoudscontract wordt geborgd dat ook bij verbeterde Exact Online functionaliteiten de aansluiting verder wordt uitgebouwd.

Zekerheid bij updates en upgrades

De Exact Online REST API koppeling is stabiel bij het beschikbaar komen van nieuwe versies van Exact Online. Daar deze automatisch door Exact geïnstalleerd worden, wel zo’n veilig idee. Mochten er toch aanpassingen nodig zijn, dan biedt uw onderhoudscontract op de koppeling u de zekerheid dat wij dat op tijd voor u regelen. Daar wij als Exact ontwikkelpartner toegang hebben tot de volledige beschrijving van deze REST API en een testomgeving, zijn we hierin volledig autonoom.

Geen dubbele invoer

Alle stamgegevens uit uw Exact Online omgeving worden geheel automatisch uitgewisseld met uw Onventis Invoice Processing omgeving. Daarmee is de aansluiting met uw Exact Online toepassing altijd up-to-date. Door de slimme boekingssjablonen in Onventis Invoice Processing kunt u uw facturen nagenoeg automatisch laten boeken.

Geboekt met zekerheid

De structuur van de Exact Online koppeling is zo opgezet dat u direct weet of een door Onventis Invoice Processing aangeboden boeking ook daadwerkelijk goed verwerkt is in Exact Online. Eventuele afwijkingen worden direct aan de interface-beheerder gemeld en een factuur wordt altijd automatisch opnieuw aangeboden in de volgende boekingsgang. Boekingen kunnen dus nooit tussen wal en schip geraken.

Meer dan factuurverwerking

Onventis Invoice Processing biedt u een automatische en flexibele workflow voor het digitaal goedkeuren van uw facturen. Daarnaast is het ook mogelijk de facturen te vergelijken met inkopen, contracten en het inkoopbudget in Onventis Invoice Processing. Dit vergroot het inzicht in uw uitgaven en levert veel inzicht in de staat van uw organisatie op.

* Onventis Invoice Processing werkt niet samen met Exact Online Logistiek voor het verwerken van logistieke inkoopfacturen.

ONVENTIS BUYER koppelt
met Exact Online

WWW.EXACTONLINE.NL

Stel een vraag over deze koppeling

Andere ERP-systemen

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.