Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Aderant

De koppeling tussen Aderant en Onventis Invoice Processing.

Geïntegreerd

Facturen uit Onventis Invoice Processing worden direct doorgezet naar Aderant en voor iedere factuur weten we direct of dit proces goed verlopen is.

Partnership

De koppeling tussen Aderant en Onventis Invoice Processing is in nauwe samenwerking met Timesoft ontwikkeld en de eerste lijn support voor de integratie loopt volledig via Onventis.

Stabiel

De koppeling is stabiel bij updates en upgrades van Aderant. Dit geeft zekerheid. Maakt u gebruik van maatwerk in Aderant, dan kunnen wij hier ook op inspelen door de flexibele opzet van de koppeling.

Integratie op database niveau

De koppeling tussen Onventis Invoice Processing en Aderant maakt gebruik van een directe koppeling op database niveau. Via de database koppeling worden tussen beide systemen gegevens op de meest directe wijze uitgewisseld.

De routines die de facturen in Aderant verwerken zijn borgen daarmee een correcte verwerking van de facturen. Ook de stamgegevens over zaken, afdelingen en leveranciers worden direct uitgewisseld.

Zekerheid bij updates en upgrades

De koppeling is stabiel bij updates en upgrades van Aderant. Dit geeft u zekerheid over de werking van de koppeling wanneer Aderant wordt geüpdatet. Mocht er onverhoopt toch een aanpassing in de koppeling nodig zijn om hem compatible te houden, dan regelen we dat als onderdeel van het onderhoudscontract.

De juiste boekingen. Geautomatiseerd.

Uit Aderant worden de stamgegevens van uw administratie- en crediteurengegevens overgenomen, zodat de juiste boekingen geautomatiseerd kunnen worden gemaakt in Onventis Invoice Processing. Deze worden aansluitend automatisch geboekt in Aderant, waardoor er geen dubbele invoer van data is. Middels de slimme boekingssjablonen van Onventis Invoice Processing kan in een aantal gevallen het handmatig boeken zelfs volledig voorkomen worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om de factuur direct over meerdere periodes te verdelen en aan het einde van de maand alle facturen in omloop door te zetten voordat de maandrapportage wordt opgesteld.

Geïntegreerde boekingsgang

Alle journaalposten worden op een gecontroleerde wijze vanuit Onventis Invoice Processing overgezet naar Aderant. De procedures die de twee databases verbinden voeren alle controles uit die ook bij een handmatige boeking uitgevoerd zouden worden binnen Aderant. Hierdoor weet Onventis Invoice Processing direct na het aanbieden van de factuurboeking of deze goed is aangekomen in Aderant. Indien de factuur niet is ontvangen zal het automatisch opnieuw worden geprobeerd.

Automatische betaalcontrole

Het in Aderant geselecteerde betaalvoorstel wordt gecontroleerd aan de hand van de in Onventis Invoice Processing aanwezige facturen. De stapels met papieren facturen en geprinte lijstjes met vinkjes en parafen behoren dus definitief tot het verleden. Het betaalproces wordt door alle aanvullende controles veel betrouwbaarder en minder bewerkelijk.

* De koppeling voor Aderant kan doorgaans volledig door de Onventis Invoice Processing consultant geïmplementeerd worden. Indien nodig schakelen wij een Timesoft interface specialist in als er specifieke aanpassingen voor uw omgeving nodig zijn.

Seamlessly link Onventis
with integration

WWW.ADERANT.COM

Stel een vraag over deze koppeling

Andere ERP-systemen

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.