Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Exact Financials

De koppeling Onventis Invoice Processing met Exact Financials

Stabiliteit

Bij updates en upgrades van Exact Financials blijft de koppeling stabiel. Bij nieuwe versies wordt het koppelingsvlak namelijk compatible gehouden met voorgaande versies.

Certified

Onventis is een certified add-on partner van Exact. Dat geeft u zekerheid dat Onventis gedetailleerde kennis in huis heeft over de verschillende productlijnen van Exact.

Webservices / EDIS

De koppeling werkt standaard via de standaard Exact Financials Webservices, maar het is ook mogelijk om van een EDIS-koppeling gebruikt te maken.

Zekerheid bij updates en upgrades

De EDIS-koppeling en de webservices zijn stabiel bij updates en upgrades van Exact Financials. Dit geeft u zekerheid over de werking van de koppeling wanneer Exact Financials wordt geüpdatet. Mocht er onverhoopt toch een aanpassing in de koppeling nodig zijn om hem compatible te houden, dan regelen we dat als onderdeel van het onderhoudscontract. Als Development Partner van Exact hebben wij toegang tot alle informatie en test licenties voor het realiseren van dergelijke aanpassingen.

De juiste boekingen. Geautomatiseerd.

Uit Exact Financials worden de stamgegevens van uw administratie- en crediteurengegevens overgenomen, zodat de juiste boekingen geautomatiseerd kunnen worden gemaakt in Onventis Invoice Processing. Deze worden aansluitend automatisch geboekt in Exact Financials, waardoor er geen dubbele invoer van data is. Met de slimme boekingssjablonen van Onventis Invoice Processing kan in een aantal gevallen het handmatig boeken zelfs volledig voorkomen worden.

Geïntegreerde boekingsgang

Alle journaalposten worden op een gecontroleerde wijze vanuit Onventis Invoice Processing overgezet naar Exact Financials. Indien de factuur niet is ontvangen in Exact Financials zal deze eventueel na correctie automatisch opnieuw worden aangeboden.

Automatische betaalcontrole

De in Exact Financials geselecteerde betaalbatch wordt gecontroleerd aan de hand van de in Onventis Invoice Processing aanwezige facturen. De stapels met papieren facturen en geprinte lijstjes met vinkjes en parafen behoren dus definitief tot het verleden. Het betaalproces wordt door alle aanvullende controles veel betrouwbaarder en minder bewerkelijk.

* De Webservices (of EDIS interface) is noodzakelijk voor deze interface. Raadpleeg uw Exact dealer of deze interface ook voor u beschikbaar is.

De koppeling tussen Exact
Financials en GO-Spend

WWW.EXACT.NL

Stel een vraag over deze koppeling

Andere ERP-systemen

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.