Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Exact Globe

Koppeling met Exact Globe

Stabiliteit

Bij updates en upgrades van Exact Globe blijft de interface stabiel. Dit vanwege de stabiliteit van de Software Development Kit (SDK) van Exact.

Certified

Onventis is certified Add-On partner van Exact. Dat geeft u als gebruiker zekerheid over de werking.

Inzicht

De factuur is inzichtelijk vanuit Exact Globe. De koppeling zorgt voor de juiste data-uitwisseling tussen beide systemen.

Zekerheid bij updates en upgrades

De SDK-koppeling is stabiel bij updates en upgrades van Exact Globe. Dit geeft u zekerheid over de werking van de koppeling wanneer Exact Globe wordt geüpdatet. Mocht er onverhoopt toch een aanpassing in de koppeling nodig zijn om hem compatible te houden, dan regelen we dat als onderdeel van het onderhoudscontract.

De juiste boekingen. Geautomatiseerd.

Uit Exact Globe worden de stamgegevens van uw administratie- en crediteurengegevens overgenomen, zodat de juiste boekingen geautomatiseerd kunnen worden gemaakt in Onventis Invoice Processing. Deze worden aansluitend automatisch geboekt in Exact Globe, waardoor er geen dubbele invoer van data is.

Overzicht van factuurontvangst

Via de SDK-koppeling vindt er terugkoppeling plaats naar Onventis Invoice Processing, waardoor gezien wordt of een factuur goed is aangekomen in Exact Globe. Indien de factuur niet is ontvangen zal het automatisch opnieuw worden geprobeerd.

Oproepbaar vanuit Exact Globe

De facturen zijn vanuit de boeking in Exact Globe oproepbaar. Daarnaast is er de mogelijkheid om de factuur direct over meerdere periodes te verdelen.

Automatische betaalcontrole

De in Exact Globe geselecteerde betaalbatch wordt gecontroleerd aan de hand van de in Onventis Invoice Processing aanwezige facturen. De stapels met papieren facturen en geprinte lijstjes met vinkjes en parafen behoren dus definitief tot het verleden. Het betaalproces wordt door alle aanvullende controles veel betrouwbaarder en minder bewerkelijk.

* Om de koppeling te activeren is de SDK-module binnen Exact Globe nodig. U kunt met uw reseller controleren of deze reeds in uw licentie aanwezig is.

Bewezen koppeling
met Exact Globe.

WWW.EXACT.NL

Stel een vraag over deze koppeling

Andere ERP-systemen

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.