Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Microsoft Dynamics AX

De koppeling tussen AX en Onventis

Specialisatie

Onventis heeft de koppeling naar Axapta in samenwerking met ervaren Axapta-specialisten opgezet. Deze opzet en basisstructuur wordt samen met uw Axapta-partner of expert center in uw omgeving geïntegreerd.

Flexibele toekomst

Door de inzet van Onventis als externe add-on wordt de upgrade van uw Axapta-omgeving niet nodeloos gecompliceerd door aanpassingen in de kern van uw ERP-systeem.

Flexibele toekomst

Door de inzet van Onventis als externe add-on wordt de upgrade van uw Axapta-omgeving niet nodeloos gecompliceerd door aanpassingen in de kern van uw ERP-systeem.

Application Objects

Gezien de hoge mate van flexibiliteit die Axapta biedt, is gekozen de koppeling tussen Onventis en Axapta te baseren op de zogenaamde Application Objects binnen de MorhpX development omgeving van Axapta. In dergelijke objecten zitten programmaroutines, tabellen en formulieren die op een gecontroleerde wijze direct de Axapta-omgeving kunnen bijwerken. Op deze wijze wordt gebruikt gemaakt van een breed geaccepteerde Axapta-techniek om boekingen gecontroleerd door te sturen naar Axapta. Gegevens uit Axapta worden via een (read-only) ODBC-connectie opgehaald.

Zekerheid bij updates en upgrades

De Axapta Application Objects zijn stabiel bij updates van Axapta. Mochten er toch aanpassingen nodig zijn, dan biedt uw onderhoudscontract op de koppeling u de zekerheid dat wij dat voor u regelen in samenspraak met uw Axapta-partner.

Geen of geen dubbele invoer

Alle stamgegevens, inkooporders en ontvangsten uit uw Axapta-omgeving worden geheel automatisch uitgewisseld met uw Onventis omgeving. Daarmee is de aansluiting met uw ERP-toepassing altijd up-to-date. Met onze OCR-regelherkenning en volledig geïntegreerde UBL e-Factuur connector zal ook de handmatige invoer van facturen tot een minimum beperkt blijven. Hoezo dubbele invoer, liever helemaal geen invoer!

Geboekt met zekerheid

De structuur van de Axapta-koppeling is zo opgezet dat eventuele afwijkingen per boeking aan de interface-beheerder worden gemeld en deze boekingen automatisch opnieuw worden doorgezet. Er kunnen dus geen facturen tussen wal en schip terecht komen.

Buiten uw ERP

De gemiddelde Axapta-implementatie kent de nodige partner specifieke aanpassingen en een update van een Axapta-versie is vaak een project met een behoorlijke inspanning. De Onventis interface en software is volledig geïntegreerd en heeft ook als voordeel dat een eventuele update van uw ERP-omgeving slechts beperkt impact heeft op dit deel van uw proces. Na het opnieuw integreren van de relatief lichte Application Objects kan al snel vastgesteld worden of de koppeling weer 100% functioneert.

* Om deze koppeling te activeren is er altijd ondersteuning van uw Axapta partner of competence center nodig. Zij zullen, samen met onze koppeling expert, de Application Objects inlezen en enkele maatwerktabellen aanmaken.
Ook zal uw Axapta Partner of competence center de interface op de juiste werking moeten beoordelen binnen uw omgeving.
Samen integreren we dan de door ons aangeleverde programma onderdelen in uw omgeving.

Seamlessly link Onventis
with integration

WWW.MICROSOFT.COM

Stel een vraag over deze koppeling

Andere ERP-systemen

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.