Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

17. oktober 2023 | News

Spend Matters plaatst Onventis in “50 Providers to Know”

Onventis is dit jaar genoemd als een van de “50 Providers to Know” op het gebied van inkoop en supply chain, nadat het eerder al twee jaar op rij was erkend als een “Provider to Watch.” Deze erkenning benadrukt de vastbeslotenheid van het bedrijf om inkoop- en financiële processen te revolutioneren.

De lijst van “50 Providers to Know” is een prestigieuze erkenning die zorgvuldig is samengesteld op basis van data-analyse door een team van analisten. Elk jaar erkent het de beste bedrijven in de sector van inkoop en supply chain, en 2023 vormt de tiende jaarlijkse publicatie van deze prominente lijst.

Onventis’ toonaangevende product, de Onventis Buyer cloud software, is een uitgebreid inkoopsysteem dat is ontworpen om organisaties te helpen bij het bereiken van kritische doelstellingen: financiële controle, procesefficiëntie en kostenbesparingen. Het platform waarborgt naleving van bedrijfsbeleid en wettelijke voorschriften, en biedt een krachtige oplossing die het hele inkoopproces stroomlijnt en automatiseert, van inkoop tot bestedingsanalyse.

In het afgelopen jaar heeft Onventis aanzienlijke vooruitgang geboekt op belangrijke gebieden, waaronder duurzaamheid, gebruikerservaring en thought leadership. Het bedrijf heeft milieu-, sociale en governance criteria (ESG) in zijn platform geïntegreerd, waardoor klanten duurzame inkoopkeuzes kunnen maken. De focus op het verbeteren van de tevredenheid en retentie van gebruikers via een intuïtieve interface en responsieve klantenondersteuning is essentieel geweest voor hun succes.

Het succes van het bedrijf is te danken aan het vermogen om de veranderende behoeften van klanten en de inkoopindustrie te begrijpen en zich aan te passen. Onventis gaat duurzame relaties aan met haar klanten, wat blijkt uit een uitzonderlijk churn percentage van minder dan 4%.

De toekomst van de inkoopsector zal de nadruk leggen op duurzaamheid, veerkracht en digitalisering, en Onventis is klaar om een voortrekkersrol te nemen. Het bedrijf zal innovatieve tools, inzichten en oplossingen blijven bieden om bedrijven in staat te stellen datagedreven beslissingen te nemen, leveranciersrelaties te verbeteren en te voldoen aan de groeiende eisen van een veranderende wereld.

Erkend worden als een Provider to Know door Spend Matters in deze zeer competitieve context is een belangrijke mijlpaal voor Onventis. Het geeft aan dat hun onvermoeibare toewijding aan innovatie en klantsucces een aanzienlijke impact heeft en hen motiveert om te streven naar nog grotere uitmuntendheid in het leveren van toonaangevende inkoopoplossingen en het ondersteunen van veranderende klantbehoeften.

Onventis kijkt ernaar uit om innovatie en succes te stimuleren in de dynamische sector van inkoop en supply chain management en verdere samenwerking met klanten en partners om de toekomst vorm te geven.

Spend Matters staat bekend als de belangrijkste informatiebron voor professionals in inkoop en supply chain. Door diepgaande technologische analyse en op maat gemaakte adviesdiensten te combineren met dagelijkse nieuwsberichtgeving en onderzoeken op abonnementsbasis, wordt Spend Matters vertrouwd door CPO’s, consultants, investeerders en oplossingsaanbieders als hun partner voor inkooptechnologie.

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.