Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

15. oktober 2021 | News

Spend Matters noemt Onventis in lijst „50 to Watch“

Elk jaar stelt Spend Matter een lijst samen van opkomende bedrijven in inkoop en supply chain in “50 Providers to Watch”. In de editie van 2021 is Onventis opgenomen in de lijst van de “50 providers to watch” in de Source-to-Pay-sector.

“Wij zijn ontzettend trots dat wij in de lijst zijn opgenomen als een van de drie S2P-aanbieders wereldwijd. Genoemd worden in 50 to Watch bevestigd de innovatie van onze All-in-One Procurement Suite. Als groeiend SaaS-bedrijf bieden wij inkoop- en financiële afdelingen een volledig S2P-aanbod dat specifiek gericht is op het middensegment  en daarin zijn wij zeer succesvol”, aldus CEO Frank Schmidt over de benoeming.

“Aanbestedingstechnologie is nog nooit zo ‘hot’ geweest voor bedrijven geweest. Het feit dat bedrijven hun toeleveringsketens en bedrijfsprestaties onder de loep nemen om bijvoorbeeld foutmarges naar beneden te brengen, heeft de inkooptechnologie in 2021 alleen maar belangrijker gemaakt – zowel bij klanten als bij investeerders. En met in het achterhoofd de wereldwijde vraag- en aanbodverschuivingen, vernieuwende perspectieven op wat ‘source-to-pay’ inhoudt, en een dringende herevaluatie van wat bedrijven buiten de balans moeten waarderen, zijn we verheugd om de jaarlijkse ’50 Providers to Know’, ’50 Providers to Watch’ en ‘Future 5’ lijsten van Spend Matters te presenteren,” zegt Spend Matters analist Nick Heinzmann.

De in de lijst opgenomen aanbieders zijn onafhankelijk geselecteerd door de analisten in verschillende gespreksronden. De selectiefactoren omvatten aspecten zoals groei, innovatie, technische capaciteiten en oplossingen die op de voorgrond staan. 2021 is het achtste jaar waarin de lijsten “50 to Know” en “50 to Watch” worden gepubliceerd. Hier worden inkooptechnologieën gerangschikt in een van de 10 marktsectoren, waaronder source-to-pay.

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.