Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Benut het Onventis Open Procurement Network als verkoopkanaal

Met Onventis Supplier benutten leveranciers het Onventis Open Procurement Network als verkoopkanaal. Het leveranciersportaal, dat een integraal onderdeel is van het Onventis netwerk, verbindt leveranciers met meer dan 1.000 Onventis Buyer systemen, die een jaarlijks inkoopvolume van 10 miljard euro vertegenwoordigen. Het leveranciersportaal bevat gedetailleerde leveranciersprofielen met product- en dienstenclassificatie volgens eCl@ss. Het portaal stelt leveranciers in staat hun klanten, gebruikers, aanbiedingen en opdrachten centraal te beheren op het Onventis netwerk. E-procurement diensten van Onventis helpen leveranciers hun catalogi en punchout shops efficiënt te integreren in de inkoopprocessen van Onventis Buyer klanten. De derde bouwsteen is de Onventis Procurement Shop, een krachtige e-business oplossing voor leveranciers die e-inkoopprocessen aan hun klanten aanbieden als een dienst.

Onventis Supplier

Supplier Portal

Het Onventis Supplier Portal (OSP) is een gratis oplossing voor alle leveranciers of zij nu al wel of niet leveren aan Onventis kopers. Maak eenvoudig een leveranciersprofiel aan om gevonden te worden door meer dan 1.000 inkooporganisaties. Het OSP helpt leveranciers ook hun bestaande klantenrelaties te beheren met Onventis Buyers. Maak gebruik van de verkoopmogelijkheden en registreer nu.

E-Procurement Services

E-inkoopdiensten zijn de basis voor alle koper-leverancier-relaties om de supply chain te digitaliseren en te automatiseren.  De naadloze integratie van catalogi en punchout shops in combinatie met elektronische gegevensuitwisseling van opdrachten, pakbonnen en facturen verlaagt aan beide zijden de proceskosten. Alle benodigde e-inkoopdiensten kunnen eenvoudig besteld worden op:

E-Business

In tegenstelling tot traditionele online winkels, is de Onventis Procurement Shop ontworpen voor leveranciers die e-inkoopprocessen aan hun klanten aanbieden als dienst. Het beslaat alle essentiële vereisten zoals klant-specifieke orderverwerking en de goedkeuring van workflows. Geautomatiseerde accounttoewijzingen, budgetbeheer en gebruiker specifieke catalogus weergaven. De flexibele e-business oplossing biedt ook ruimte voor multi-vendor scenario’s met ordersplitsing en dropshipping.

Onventis Core

De mogelijkheden die Onventis Supplier biedt

10 000 000 000

€ Bedrijfsvolume per jaar

450 000

Geregistreerde gebruikers

50 000

Actieve leveranciers

1000

Organisaties

153

Landen

App Highlight

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et

Downloads

Project Factuurverwerking
Compliance met purchase-to-pay automatisering
Procurement Barometer 2020 – Bekijk hier ons jaarlijkse klantonderzoek
Digital Invoice Processing
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.