Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Effectieve sales oplossingen voor leveranciers die gebuik maken van het Onventis Network

Marktpotentieel voor Onventis Supplier

10 000 000 000 €
Bedrijfsvolume per jaar

450 000
Geregistreerde gebruikers

50 000
Actieve leveranciers

1000
Organisaties

153
Landen

Met Onventis Supplier benutten leveranciers het Onventis Open Procurement Network als verkoopkanaal. Het leveranciersportaal, dat een integraal onderdeel is van het Onventis netwerk, verbindt leveranciers met meer dan 1.000 Onventis Buyer systemen, die een jaarlijks inkoopvolume van 10 miljard euro vertegenwoordigen. Het leveranciersportaal bevat gedetailleerde leveranciersprofielen met product- en dienstenclassificatie volgens eCl@ss. Het portaal stelt leveranciers in staat hun klanten, gebruikers, aanbiedingen en opdrachten centraal te beheren op het Onventis netwerk. E-procurement diensten van Onventis helpen leveranciers hun catalogi en punchout shops efficiënt te integreren in de inkoopprocessen van Onventis Buyer klanten. De derde bouwsteen is de Onventis Procurement Shop, een krachtige e-business oplossing voor leveranciers die e-inkoopprocessen aan hun klanten aanbieden als een dienst.

Supplier Portal

Het Leveranciersportaal van Onventis (OSP) is een gratis oplossing voor alle leveranciers ongeacht of zij nu wel of niet al leveren aan Onventis kopers. Maak eenvoudig een leveranciersprofiel aan om gevonden te worden door meer dan 1.000 inkooporganisaties. Het OSP helpt leveranciers ook hun bestaande klantenrelaties te beheren naar Onventis Buyers. Maak gebruik van de verkoopmogelijkheden en registreer nu.

Supplier Profile Offer & Order Management

E-Procurement Services

E-inkoopdiensten zijn de basis voor alle koper-leverancier-relaties om de supply chain te digitaliseren en te automatiseren. De naadloze integratie van catalogi en punchout shops in combinatie met elektronische gegevensuitwisseling van opdrachten, pakbonnen en facturen verlaagt aan beide zijden de proceskosten. Alle benodigde e-inkoopdiensten kunnen eenvoudig besteld worden op:

E-Business

In tegenstelling tot traditionele online winkels, is de Onventis Procurement Shop ontworpen voor leveranciers die e-inkoopprocessen aan hun klanten aanbieden als dienst. Het beslaat alle essentiële vereisten zoals klant-specifieke orderverwerking en de goedkeuring van workflows. Geautomatiseerde accounttoewijzingen, budgetbeheer en gebruiker specifieke catalogus weergaven. De flexibele e-business oplossing biedt ook ruimte voor multi-vendor scenario’s met ordersplitsing en dropshipping.

Procurement Shop

Onventis Core

De Onventis Core modules bieden allesomvattende oplossingen voor de gehele inkoop, van A tot Z. Naast mobiel inkopen, workflowautomatisering en documentbeheer hebben inkooporganisaties ook toegang tot uitgebreide analysefunctionaliteiten en ERP-integratiemogelijkheden in het Core-gebied. Dit zorgt voor vele voordelen voor bedrijven en voor hun individuele optimalisatie van inkoopprocessen.

Spend Analytics Document Management Workflow Automation Mobile App ERP Integration

Kenniscentrum

Nederlandse Barometer Inkopen in de private sector 2023
Inkoopbarometer 2022
Onventis Mobile App
5 Stappen om duurzaamheid in inkoop te stimuleren – Verbeter uw ESG Score

WAT KLANTEN EN ANALISTEN ZEGGEN OVER ONVENTIS

Vraag nu een demo aan

En maak vrijblijvend kennis met onze Source-to-Pay software.

  • Suppliermanagement
  • Source-to-Contract
  • Purchase-to-Pay
  • Spend Analytics
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.