Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Conrad

Als internationaal opererende onderneming is Conrad SE in 16 Europese landen aanwezig als omnichannelleverancier voor technologie en elektronica.

Het familiebedrijf Conrad Electronic bestaat sinds 1923 en heeft sinds 1946 zijn hoofdkantoor in Hirschau in de Oost-Beierse Oberpfalz. De oprichter van het bedrijf Max Conrad, die aanvankelijk nog in Berlijn gevestigd was, bood vooral componenten voor detectorontvangers aan. Op de Funkausstellung van 1937 presenteerde hij zijn eerste tv-bouwpakket – inclusief een handleiding met de titel “Televisie van A tot Z”. Het was dus van meet af aan duidelijk: Conrad Electronic wil meer zijn dan alleen een elektronicadetailhandelaar en echte toegevoegde waarde creëren voor klanten.

Deze bewering is tot vandaag niet veranderd: Industriële klanten, professionele gebruikers, maker & onderwijsinstellingen en technologieliefhebbers in heel Europa vinden bij ons een betrouwbare omnichannel- en eCommerce-partner die klantgerichte inkoop met digitale knowhow en operationele uitmuntendheid herdefinieert en een optimale projectrealisatie mogelijk maakt. Als ervaren distributeur leveren wij vanuit het logistieke centrum in Wernberg-Köblitz over de hele wereld en als internationaal actieve groep van bedrijven zijn wij in heel Europa vertegenwoordigd. Onze geschiedenis laat zien: Klanten en jury’s vertrouwen op degenen die voortbouwen op service en innovatie.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Elektronica & meettechniek

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.