Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Bruker

Bruker BioSpin GmbH ontwikkelt, produceert en levert aan onderzoeksinstellingen, commerciële ondernemingen en multinationals technische oplossingen op het gebied van NMR, preklinische MRI en EPR.

Als een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van analytische instrumenten biedt Bruker een breed scala aan geavanceerde oplossingen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling.

Onze systemen en apparaten dienen om de veiligheid van producten te verhogen, om nieuwe producten duurzamer en sneller op de markt te brengen en zo de industrie te ondersteunen bij het continu en met succes verbeteren van de kwaliteit van het leven met haar producten.

Al 50 jaar lang zijn we de drijvende kracht achter de innovatie op het gebied van analytische meettechnologie. De Bruker BioSpin groep ontwikkelt, produceert en levert technische oplossingen op het gebied van NMR, preklinische MRI en EPR aan onderzoeksinstellingen, commerciële bedrijven en multinationals in talloze industrieën en vakgebieden.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Elektronica & meettechniek

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Werktuigbouwkunde & Installatietechniek

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.