Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Het procurement network dat inkopers en leveraciers verbindt

Vind meer dan 50.000 actieve leveranciers binnen het Ontventis Netwerk

10 000 000 000 €
Bedrijfsvolume per jaar

450 000
Geregistreerde gebruikers

50 000
Actieve leveranciers

1000
Organisaties

153
Landen

Het inkoopnetwerk van Onventis verbindt kopers en leveranciers. Meer dan 1.000 inkopende bedrijven met ruim 450.000 gebruikers in het Onventis netwerk genereren een jaarlijks inkoopvolume van meer dan 10 miljard euro bij 50.000 leveranciers wereldwijd. Kopers kunnen op basis van gedetailleerde bedrijfsprofielen gemakkelijk de juiste leveranciers vinden, stamgegevens en persoonlijke contacten synchroniseren met hun Onventis inkoopsysteem, leveranciers uitnodigen voor aanbestedingen en RFIs of gewoon leveranciers om een prijsopgaaf vragen. Leveranciers gebruiken het gratis Onventis leveranciersportaal om hun bedrijfsgegevens, afzetgebied, product- en dienstenportfolio volgens de eCl@ss classificatie, referenties van klanten, certificaten en e-procurement mogelijkheden te beheren. Leveranciers beheren ook hun bestaande klantrelaties in het Onventis leveranciersportaal. Zoals gebruikersrechten, contactgegevens, aanvragen, aanbiedingen en opdrachten. Elk bedrijf kan gratis naar een leverancier zoeken op het Onventis Network.

Supplier Management

De leveranciersmanagementoplossingen van Onventis digitaliseren het gehele proces van vinden, kwalificeren, classificeren, beoordelen en ontwikkelen van leveranciers. Stamgegevens van leveranciers, die optioneel aan het Onventis netwerk gekoppeld kunnen worden, bevatten niet alleen gedetailleerde bedrijfsgegevens, maar ook classificatiegegevens van producten en diensten. De belangrijkste voordelen zijn risicobeperking, leveringsbetrouwbaarheid en naleving van regelgeving, wetten en het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen.

Supplier Master Data Qualification & Classification Evaluation & Development

Network Collaboration

Zoeken en contact maken vormen de basis voor netwerksamenwerking tussen kopers en leveranciers. Kopers kunnen eenvoudig leveranciers zoeken op het Onventis netwerk. Ze kunnen leveranciers rechtstreeks benaderen voor RFI/RFP/RFQ aanvragen en aanbestedingen. Of vanuit het netwerk eenvoudig leveranciers toevoegen aan het eigen inkoopsysteem, inclusief actuele stam- en contactgegevens. Dit alles in overeenstemming met vooraf gedefinieerde registratieprocessen voor leveranciers.

Supplier Search & Connect

Supplier Portal

Het Leveranciersportaal van Onventis (OSP) is een gratis oplossing voor alle leveranciers ongeacht of zij nu wel of niet al leveren aan Onventis kopers. Maak eenvoudig een leveranciersprofiel aan om gevonden te worden door meer dan 1.000 inkooporganisaties. Het OSP helpt leveranciers ook hun bestaande klantenrelaties te beheren naar Onventis Buyers. Maak gebruik van de verkoopmogelijkheden en registreer nu.

Supplier Profile Offer & Order Management

Onventis Core

De Onventis Core modules bieden allesomvattende oplossingen voor de gehele inkoop, van A tot Z. Naast mobiel inkopen, workflowautomatisering en documentbeheer hebben inkooporganisaties ook toegang tot uitgebreide analysefunctionaliteiten en ERP-integratiemogelijkheden in het Core-gebied. Dit zorgt voor vele voordelen voor bedrijven en voor hun individuele optimalisatie van inkoopprocessen.

Spend Analytics Document Management Workflow Automation Mobile App ERP Integration

Kenniscentrum

Nederlandse Barometer Inkopen in de private sector 2023
Inkoopbarometer 2022
Onventis Sustainability Solutions
5 Stappen om duurzaamheid in inkoop te stimuleren – Verbeter uw ESG Score

WAT KLANTEN EN ANALISTEN ZEGGEN OVER ONVENTIS

Onventis is een leverancier die vanaf het begin de cloud heeft gebruikt als pionier voor de digitale transformatie van inkoop en financiën – die zowel inkopers als leveranciers ondersteunt.

Xavier Olivera |
Spend Matters |
Procure-to-Pay Expert
Spend-Matters-Logo

Vraag nu een demo aan

En maak vrijblijvend kennis met onze Source-to-Pay software.

  • Suppliermanagement
  • Source-to-Contract
  • Purchase-to-Pay
  • Spend Analytics
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.