Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

DEKRA

In het verkeer, op het werk en thuis – de ervaren experts van DEKRA SE zorgen voor meer veiligheid op alle essentiële gebieden van het leven.

Sinds de oprichting in 1925 is de belofte van DEKRA: we zorgen ervoor dat mensen veilig omgaan met technologie en het milieu. Inmiddels is de German Motor Vehicle Monitoring Association uitgegroeid tot een van ‘s werelds toonaangevende expertorganisaties. DEKRA SE is een volledige dochteronderneming van DEKRA eV en controleert de operationele activiteiten van de Groep. In 2018 behaalde DEKRA een omzet van meer dan 3,3 miljard euro. Meer dan 45.000 medewerkers werken in ongeveer 60 landen op alle vijf continenten.

In het verkeer, op het werk en thuis – de ervaren experts van DEKRA zorgen voor meer veiligheid op alle essentiële gebieden van het leven. Het bedrijf heeft een duidelijk en ambitieus toekomstbeeld. De visie op het 100-jarig bestaan Verjaardag in 2025 is: DEKRA wordt de wereldwijde partner voor een veilige wereld.

Ons portfolio van gekwalificeerde en onafhankelijke deskundige diensten varieert van voertuiginspecties en taxaties tot schadeafwikkeling, industriële en gebouwinspecties, veiligheidsadvies en het testen en certificeren van producten en systemen, evenals trainingen en uitzendwerk.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Services

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.