Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Hoogland

Hochland SE, gevestigd in Heimenkirch in de Allgäu, is een Duitse levensmiddelenfabrikant in familiebezit en een van de grootste particuliere kaasproducenten in Europa.

Bij Hochland zijn we een familiebedrijf in de Allgäu regio van Duitsland dat al meer dan 90 jaar met toewijding en passie heerlijke kaas produceert. Onze twee stichtende families hebben zich vanaf het begin met hart en ziel ingezet voor het ambacht van de kaasmakerij. We leven op deze claim in alle volgende generaties.

Bij ons voelt elke medewerker in de kaasmakerij zich als een deel van de familie. Daarom zorgen wij hier in de mooie Allgäu regio met gevoel voor verantwoordelijkheid en liefde voor wat we elke dag produceren. We voelen ons verbonden met de mens en de natuur en handelen in harmonie daarmee. Alleen zo kan de geest van onze stichtende families worden gevoeld. En daar zijn wij “hooglandbewoners” trots op.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Food & Beverages

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.