Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

DAW SE

DAW is de grootste particuliere producent van bouwverven en warmte-isolatie in Europa. Met innovatieve coatingsystemen voor de gebouwschil, het interieur en de industriële oppervlakken verbeteren we al 125 jaar de prestaties van constructies en helpen we mensen om te leven en te werken in gezondere, efficiëntere, beter ontworpen en duurzamere gebouwen.

Onze bedrijfsstrategie is gebaseerd op de waarden van de 5e generatie eigenaarsfamilie: eerlijke bedrijfsvoering, innovatiekracht als belangrijkste differentiatiemiddel en een duurzame bedrijfs- en productfilosofie.

De DAW-groep van bedrijven is de paraplu voor tal van sterke merken en een betrouwbare partner voor haar klanten en leveranciers. Onze producten hebben u zeker vele malen begeleid en kleur in uw leven gebracht – meestal zonder uw medeweten. Wij heten u van harte welkom op onze website en nodigen u uit om onze geschiedenis, onze merken en onze waarden te ontdekken.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Chemie/Farmacie/ Kunststoffen

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Construction

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.