Dennis-Web

Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

De spend management oplossing voor de digitale transformatie van inkoop en finance processen

Wat zijn de voordelen van Onventis Buyer?

Kostenbesparing

Procesoptimalisatie

Compliance & voorkomen van Maverick Buying

Risicobeperking & leveringszekerheid

Transparantie & Analytics

Onventis Buyer helpt de inkoopafdeling en crediteurenadministratie bij het automatiseren van prijzige en telkens terugkerende processen. De gewonnen tijd kan worden besteed aan taken die meer waarde toevoegen. Beheer de bedrijfsuitgaven met professioneel leveranciersbeheer, Source-to-Contract, Procure-to-Pay en digitale factuurverwerking. Onze cloud oplossingen automatiseren strategische, tactische en operationele inkooptaken waaronder ook de daarbij behorende financiële processen zoals factuurverwerking, gebaseerd op robotic accounting.

Onze intuïtieve interface zorgt voor een snelle acceptatie bij gebruikers. Alle transactiegegevens en stamgegevens die betrokken zijn bij het inkoopproces worden naadloos met het ERP-systeem uitgewisseld. Inkoop workflows worden voortdurend geoptimaliseerd en leveranciers worden in de processen geïntegreerd. Gedigitaliseerde en geautomatiseerde processen staan er garant voor dat er meer tijd overblijft voor het uitvoeren van tactische en strategische taken. Daarnaast verhogen ze de kwaliteit van inkopen en verlagen ze de proceskosten.

Procure to Pay

De procure-to-pay (P2P) oplossingen van Onventis stroomlijnen alle processen van aanvragen, goedkeuren, ontvangen en betalen van goederen en diensten. Het systeem automatiseert het gehele procure-to-pay proces en verbindt de inkoopafdeling met de crediteurenadministratie. De belangrijkste voordelen zijn een transparant inkoopproces waarbij interne procedures worden gevolgd, efficiency door alles wat kan te automatiseren, kostenbesparingen op verwerkingskosten en inkoopvoorwaarden en meer controle.

Purchase Management Catalog Management Expense Management Invoice Processing

Source to Contract

De Source-to-Contract (S2C) toepassingen van Onventis bieden efficiënte oplossingen voor het kiezen van leveranciers, verzoeken om informatie/offerte/voorstel (RFI, RFQ, RFP), aanbestedingen, veilingen en contractbeheer. De organisatie realiseert lagere algehele kosten, hogere bedrijfsresultaten, betere contractuele voorwaarden, realtime inzicht in contracten en financiële verplichtingen en niet in de laatste plaats, een waarde bijdrage aan innovatie door strategische inkoop.

Sourcing (RFX) Auctions Contract Management

Supplier Management

De leveranciersmanagementoplossingen van Onventis digitaliseren het gehele proces van vinden, kwalificeren, classificeren, beoordelen en ontwikkelen van leveranciers. Stamgegevens van leveranciers, die optioneel aan het Onventis netwerk gekoppeld kunnen worden, bevatten niet alleen gedetailleerde bedrijfsgegevens, maar ook classificatiegegevens van producten en diensten. De belangrijkste voordelen zijn risicobeperking, leveringsbetrouwbaarheid en naleving van regelgeving, wetten en het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen.

Supplier Master Data Qualification & Classification Evaluation & Development

Onventis Core

De Onventis Core modules bieden allesomvattende oplossingen voor de gehele inkoop, van A tot Z. Naast mobiel inkopen, workflowautomatisering en documentbeheer hebben inkooporganisaties ook toegang tot uitgebreide analysefunctionaliteiten en ERP-integratiemogelijkheden in het Core-gebied. Dit zorgt voor vele voordelen voor bedrijven en voor hun individuele optimalisatie van inkoopprocessen.

Spend Analytics Document Management Workflow Automation Mobile App ERP Integration

Kenniscentrum

Nederlandse Barometer Inkopen in de private sector 2023
Inkoopbarometer 2022
Onventis Sustainability Solutions
Onventis Buyer

Wat klanten en analisten zeggen over Onventis

We hebben talloze aanbieders van source-to-pay geanalyseerd en daar bovenop nog een flink aantal andere aanbieders (met ofwel S2C- of P2P-oplossingen) die  een klant volledig konden ontzorgen op het gebied van S2P.  Daaruit concludeerden wij dat Onventis buitengewoon vernieuwend is en dat hebben we de afgelopen jaren nauwelijks gezien. Ten eerste is het één van de weinige aanbieders in de sector die zich volledig richt op het middensegment van de markt. Ten tweede kan Onventis de behoeften van een organisatie op het gebied van indirecte, diensten en directe sourcing ondersteunen, wat lang niet alle platforms kunnen.

Michael Lamoureux |
Spend Matters |
Research Analyst
Spend-Matters-Logo

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Datenschutz
Wenn Sie unsere Website besuchen, werden möglicherweise Informationen von bestimmten Diensten über Ihren Browser gespeichert, normalerweise in Form von Cookies. Hier können Sie Ihre Datenschutzeinstellungen ändern. Bitte beachten Sie, dass das Blockieren einiger Arten von Cookies Ihre Erfahrung auf unserer Website und den von uns angebotenen Diensten beeinträchtigen kann.