Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Het spend management platform voor een digitale transformatie van source-to-pay

Onventis Buyer helpt de inkoopafdeling en crediteurenadministratie bij het automatiseren van prijzige en telkens terugkerende processen. De gewonnen tijd kan worden besteed aan taken die meer waarde toevoegen. Beheer de bedrijfsuitgaven met professioneel leveranciersbeheer, Source-to-Contract, Procure-to-Pay en digitale factuurverwerking. Onze cloud oplossingen automatiseren strategische, tactische en operationele inkooptaken waaronder ook de daarbij behorende financiële processen zoals factuurverwerking, gebaseerd op robotic accounting.

Onze intuïtieve interface zorgt voor een snelle acceptatie bij gebruikers. Alle transactiegegevens en stamgegevens die betrokken zijn bij het inkoopproces worden naadloos met het ERP-systeem uitgewisseld. Inkoop workflows worden voortdurend geoptimaliseerd en leveranciers worden in de processen geïntegreerd. Gedigitaliseerde en geautomatiseerde processen staan er garant voor dat er meer tijd overblijft voor het uitvoeren van tactische en strategische taken. Daarnaast verhogen ze de kwaliteit van inkopen en verlagen ze de proceskosten.

Onventis Buyer

Procure to Pay

De procure-to-pay (P2P) oplossingen van Onventis stroomlijnen alle processen van aanvragen, goedkeuren, ontvangen en betalen van goederen en diensten. Het systeem automatiseert het gehele procure-to-pay proces en verbindt de inkoopafdeling met de crediteurenadministratie. De belangrijkste voordelen zijn een transparant inkoopproces waarbij interne procedures worden gevolgd, efficiency door alles wat kan te automatiseren, kostenbesparingen op verwerkingskosten en inkoopvoorwaarden en meer controle.

Source to Contract

De Source-to-Contract (S2C) toepassingen van Onventis bieden efficiënte oplossingen voor het kiezen van leveranciers, verzoeken om informatie/offerte/voorstel (RFI, RFQ, RFP), aanbestedingen, veilingen en contractbeheer. De organisatie realiseert lagere algehele kosten, hogere bedrijfsresultaten, betere contractuele voorwaarden, realtime inzicht in contracten en financiële verplichtingen en niet in de laatste plaats, een waarde bijdrage aan innovatie door strategische inkoop.

Supplier Management

De leveranciersmanagementoplossingen van Onventis digitaliseren het gehele proces van vinden, kwalificeren, classificeren, beoordelen en ontwikkelen van leveranciers. Stamgegevens van leveranciers, die optioneel aan het Onventis netwerk gekoppeld kunnen worden, bevatten niet alleen gedetailleerde bedrijfsgegevens, maar ook classificatiegegevens van producten en diensten.  De belangrijkste voordelen zijn risicobeperking, leveringsbetrouwbaarheid en naleving van regelgeving, wetten en het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen.

Onventis Core

Wat zijn de voordelen van Onventis Buyer?

Kostenbesparing

Procesoptimalisatie

Compliance & voorkomen van Maverick Buying

Risicobeperking & leveringszekerheid

Transparantie & Analytics

Neustes Feature

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Downloads

Onventis Buyer
Invoice Matching with Robotic Accounting
Procurement Barometer 2020 – Bekijk hier ons jaarlijkse klantonderzoek
Compliance met purchase-to-pay automatisering
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.