Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

De spend management oplossing voor de digitale transformatie van inkoop en finance processen

Wat zijn de voordelen van Onventis Buyer?

Kostenbesparing

Procesoptimalisatie

Compliance & voorkomen van Maverick Buying

Risicobeperking & leveringszekerheid

Transparantie & Analytics

Onventis Buyer helpt de inkoopafdeling en crediteurenadministratie bij het automatiseren van prijzige en telkens terugkerende processen. De gewonnen tijd kan worden besteed aan taken die meer waarde toevoegen. Beheer de bedrijfsuitgaven met professioneel leveranciersbeheer, Source-to-Contract, Procure-to-Pay en digitale factuurverwerking. Onze cloud oplossingen automatiseren strategische, tactische en operationele inkooptaken waaronder ook de daarbij behorende financiële processen zoals factuurverwerking, gebaseerd op robotic accounting.

Onze intuïtieve interface zorgt voor een snelle acceptatie bij gebruikers. Alle transactiegegevens en stamgegevens die betrokken zijn bij het inkoopproces worden naadloos met het ERP-systeem uitgewisseld. Inkoop workflows worden voortdurend geoptimaliseerd en leveranciers worden in de processen geïntegreerd. Gedigitaliseerde en geautomatiseerde processen staan er garant voor dat er meer tijd overblijft voor het uitvoeren van tactische en strategische taken. Daarnaast verhogen ze de kwaliteit van inkopen en verlagen ze de proceskosten.

Procure to Pay

De procure-to-pay (P2P) oplossingen van Onventis stroomlijnen alle processen van aanvragen, goedkeuren, ontvangen en betalen van goederen en diensten. Het systeem automatiseert het gehele procure-to-pay proces en verbindt de inkoopafdeling met de crediteurenadministratie. De belangrijkste voordelen zijn een transparant inkoopproces waarbij interne procedures worden gevolgd, efficiency door alles wat kan te automatiseren, kostenbesparingen op verwerkingskosten en inkoopvoorwaarden en meer controle.

Purchase Management Catalog Management Expense Management Invoice Processing

Source to Contract

De Source-to-Contract (S2C) toepassingen van Onventis bieden efficiënte oplossingen voor het kiezen van leveranciers, verzoeken om informatie/offerte/voorstel (RFI, RFQ, RFP), aanbestedingen, veilingen en contractbeheer. De organisatie realiseert lagere algehele kosten, hogere bedrijfsresultaten, betere contractuele voorwaarden, realtime inzicht in contracten en financiële verplichtingen en niet in de laatste plaats, een waarde bijdrage aan innovatie door strategische inkoop.

Sourcing (RFX) Auctions Contract Management

Supplier Management

De leveranciersmanagementoplossingen van Onventis digitaliseren het gehele proces van vinden, kwalificeren, classificeren, beoordelen en ontwikkelen van leveranciers. Stamgegevens van leveranciers, die optioneel aan het Onventis netwerk gekoppeld kunnen worden, bevatten niet alleen gedetailleerde bedrijfsgegevens, maar ook classificatiegegevens van producten en diensten. De belangrijkste voordelen zijn risicobeperking, leveringsbetrouwbaarheid en naleving van regelgeving, wetten en het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen.

Supplier Master Data Qualification & Classification Evaluation & Development

Onventis Core

De Onventis Core modules bieden allesomvattende oplossingen voor de gehele inkoop, van A tot Z. Naast mobiel inkopen, workflowautomatisering en documentbeheer hebben inkooporganisaties ook toegang tot uitgebreide analysefunctionaliteiten en ERP-integratiemogelijkheden in het Core-gebied. Dit zorgt voor vele voordelen voor bedrijven en voor hun individuele optimalisatie van inkoopprocessen.

Spend Analytics Document Management Workflow Automation Mobile App ERP Integration

Kenniscentrum

Onventis Buyer
Onventis Invoice Processing
Nederlandse Barometer Inkopen in de private sector 2023
Inkoopbarometer 2022

Wat klanten en analisten zeggen over Onventis

Onventis is een leverancier die vanaf het begin de cloud heeft gebruikt als pionier voor de digitale transformatie van inkoop en financiën – die zowel inkopers als leveranciers ondersteunt.

Xavier Olivera |
Spend Matters |
Procure-to-Pay Expert
Spend-Matters-Logo

Vraag nu een demo aan

En maak vrijblijvend kennis met onze Source-to-Pay software.

  • Suppliermanagement
  • Source-to-Contract
  • Purchase-to-Pay
  • Spend Analytics
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.