Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

DPD Duitsland GmbH

DPD Deutschland GmbH vertrouwt op Onventis Cloud Procurement

DPD Deutschland GmbH uit Aschaffenburg introduceert de cloudinkoopoplossing Onventis in haar inkoopafdeling.

Onventis digitaliseert de strategische en operationele inkoopprocessen van DPD Deutschland GmbH en ondersteunt de inkoopafdeling bij het vergroten van het succes van het bedrijf door middel van materiaalkostenbesparing en procesoptimalisatie.

DPD Deutschland GmbH maakt deel uit van de internationale DPD-groep, het op één na grootste pakketdienstennetwerk van Europa.
Met 9.500 medewerkers en 11.000 bezorgers op 78 depots en 6.500 afhaalpakkettenwinkels in heel Duitsland vervoert DPD 375 miljoen pakketten per jaar en zorgt voor maximale transparantie en flexibiliteit in de pakketverzending.

Het bedrijf heeft een productassortiment dat voldoet aan alle behoeften van de klant – van levering op dezelfde dag in 90 minuten voor veeleisende B2C-leveranciers, tot industriespecifieke verzendoplossingen voor B2B-klanten.

 

www.dpd.de
www.onventis.de

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Verkeer & Logistiek

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.