Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Onventis als beste beoordeeld in 4 categoriën op de Spend Matters SolutionMap

Onventis is erkend als een toonaangevende leverancier voor Procure-to-Pay (P2P), E-Procurement, AP Automation/Invoice-to-Pay (AP/I2P) en Spend Analytics in de Spend Matters SolutionMap benchmarking voor het voorjaar van 2022. Spend Matters is een toonaangevende analist voor het wereldwijde inkoop-, financiële en supply chain-technologie-ecosysteem.

08. juni 2022 | News |

Spend Matters publiceert haar SolutionMap voorjaar 2022 met rankings

Bovendien, binnen de “Mid” markt persona, scoort Onventis in het Customer Leader kwadrant voor alle vier de categorieën. De Spend Analytics SolutionMap voor de “Mid” persona toont Onventis zelfs als een Customer Leader. Maar wat zijn nou deze “Mid” markt persona? Deze omvat oplossingen voor het hogere middensegment van de markt (inkomsten $100M-$1B/jaar). Deze oplossingen bevatten doorgaans zeer configureerbare functionaliteiten, die worden ondersteund door inhoud (bijv. sjablonen, informatie) en de mogelijkheid om meerdere regio’s te ondersteunen. De Onventis Source-to-Pay Suite is speciaal gemaakt voor de eisen van middelgrote ondernemingen (MSE).

De Spend Matters SolutionMap-benchmark voor inkooptechnologie van voorjaar 2022 omvat 69 leveranciers. Het staat bekend als de meest rigoureuze, data-centric functionaliteit beoordeling van inkoop technologieën in de industrie. SolutionMap bevat meer dan 500 RFI eisen in 10 source-to-pay module en suite technologie categorieën om de werkelijke mogelijkheden van elke deelnemende leverancier te bepalen. Feedback van klanten is ook van invloed op de positie van leveranciers op de kaarten. SolutionMap wordt bijgewerkt en gepubliceerd om de zes maanden om nauwkeurig oplossingen updates weer te geven.

We zijn er trots op dat we voor het eerst tot de marktleiders behoren in de vier categorieën AP Automation/Invoice-to-Pay, E-Procurement, Procure-to-Pay (P2P), en Spend Analytics. Als nieuwkomer van vorig jaar zijn we nu officieel toegetreden in de ‘Champions League’ van wereldwijde inkooptechnologie aanbieders.

Frank Schmidt, CEO at the Onventis Group

In tegenstelling tot standalone E-Procurement en Invoice-to-Pay oplossingen, zijn uitgebreide Procure-to-Pay mogelijkheden ontworpen om een effectievere brug te slaan tussen inkoop, crediteurenadministratie, risicobeheer/compliance en treasury vereisten. De diversiteit aan vereisten en stakeholders brengt een reële behoefte met zich mee om de inkooppersoonlijkheid van elke organisatie te definiëren.

Pierre Mitchell, Chief Research Officer bij Spend Matters

About Onventis  — All-in-One Procurement voor het middensegment
Onventis is sinds 2000 een cloudpionier voor digitale transformatie van inkoop- en financiële processen. De cloud-gebaseerde software Onventis Buyer is een all-in-one inkoopsysteem dat bedrijven helpt hun bedrijfsuitgaven te beheren om financiële controle, efficiëntie, compliance en kostenbesparingen te realiseren. Het stroomlijnt en automatiseert alle processen van bron tot betaling, inclusief netwerksamenwerking met leveranciers.


Over Spend Matters — Intelligente oplossingen voor Inkoop
Spend Matters begon als de eerste blog en social media site in de inkoop- en supply chain sector en is sindsdien uitgegroeid tot de toonaangevende bron voor data-backed technologie en oplossingen intelligence. Spend Matters bedient private en publieke organisaties, consultants, private equity en aanbieders van diensten en oplossingen en stimuleert strategische technologische inkoopbeslissingen en superieure marketing-, product-, verkoop- en investeringsresultaten voor klanten. Spend Matters is het enige technologie-gebaseerde, eigen dataplatform met exclusieve IP dat het wereldwijde inkoop-, financiële en supply chain-technologie-ecosysteem bedient.

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.