Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Onventis Workflow Automation
Stroomlijn jouw inkoop en financeprocessen met op maat gemaakte workflow automation

Nieuwe Toepassingen

Ontwikkel en gebruik zakelijke toepassingen sneller dan ooit. Verbind interne toepassingen voor real-time gegevensuitwisseling en automatiseer repetitieve taken zodat geen mens er meer naar om hoeft te kijken.

Bedrijfsresultaten

Door workflow automatisering worden gegevens waardevoller en direct beschikbaar. Ga aan de slag met gevisualiseerde data om mogelijkheden te ontdekken om het proces te optimaliseren en zo de bedrijfsresultaten te verbeteren.

Thuis in de Cloud

Lever applicaties aan eindklanten in de cloud: out of the box, volledig gewaarborgd, multi-tenant en op elke webbrowser of mobiel apparaat beschikbaar zonder enige extra moeite. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding.

De uitdaging: operationele chaos

De processen binnen de organisatie lopen verre van soepel. Taken worden handmatig verdeeld via email, Skype, of andere communicatiemiddelen en zijn op geen enkele wijze te traceren. Follow-ups worden hierdoor arbeidsintensief en van tijd tot tijd frustrerend. Relevante informatie is ongestructureerd en niet makkelijk doorzoekbaar in een online archief. Misschien zijn er geen KPI’s om prestaties te beheren. Het komt er dus op neer dat in de dagelijkse praktijk alles in de gaten gehouden moet worden en dat kosten of uitzonderingen niet adequaat beheerd kunnen worden.

De oplossing: een gestroomlijnd bedrijf

Een ideaal bedrijfsproces is vaak in een handomdraai opgezet. Maar deze processen ondersteunen met de juiste hulpmiddelen blijkt vaak veel lastiger. Vooral wanneer er geen standaard software beschikbaar is en de afweging gemaakt moet worden tussen volledig maatwerk of een chaotisch handmatig proces. Workflow Automation in Spend Management  stelt je in staat met geïntegreerde visualisaties beslissingen te nemen die op gegevens gebaseerd zijn. In het ideale geval stroomt de informatie door de organisatie zonder ook maar eenmaal een bureau of een e-mail inbox te verstoppen of verloren te raken in een gesprek.

Automatiseer en optimaliseer de workflows

Hier staan enkele voorbeelden van workflowprocessen die we eerder hebben geautomatiseerd:

  • Geldvoorschotten voor medewerkers
  • Auto’s kopen met contant geld
  • in- en uitstroom van werknemers
  • (verkoop) opdracht registratie voor onderweg
  • Project management voor vastgoedontwikkeling
  • Omgekeerde facturatie voor een organisatie die met onafhankelijke/zelfstandige opdrachtnemers werkt
Onventis Buyer

Onventis Buyer

Wat klanten zeggen over Onventis

Vraag nu een demo aan

En maak vrijblijvend kennis met onze Source-to-Pay software.

  • Suppliermanagement
  • Source-to-Contract
  • Purchase-to-Pay
  • Spend Analytics
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.