Evaluation & Development

Evalueer bestaande of nieuwe leveranciers systematisch en centraal met Onventis Buyer.

Data gedreven beslissingen

Met behulp van leveranciers vragenlijsten, kan de inkoopafdeling data gedreven beslissingen nemen over leveranciers relaties.

Continue informatie

Terugkerende en automatisch uitgestuurde beoordelingen zorgen voor een altijd actuele informatie over leveranciers.

Gedetailleerde evaluaties

Direct beschikbare export maakt het mogelijk alle leveranciersgegevens gedetailleerd te evalueren.

Evalueer leveranciers gericht

Integreer zowel generieke als inkoopcategorie-specifieke vragenlijsten in het leverancier selectieproces. Deze kunnen vrij gedefinieerd worden en bevatten dan overeenkomende criteria die bevraagd worden. Leveranciers vullen de vragenlijst in als onderdeel van het selectieproces. De inkoopafdeling heeft zo de mogelijkheid een goed onderbouwde beslissing te nemen in het voor- of nadeel van een leverancier op basis van de automatisch verzamelde, kwantitatieve gegevens én de kwalitatieve evaluaties van werknemers. Regelmatig uitgevoerde leverancier beoordelingen en de mogelijkheid de resultaten te exporteren maken het ook mogelijk de relaties met leveranciers voortdurend te analyseren en mogelijkheden tot verbetering vast te stellen en te realiseren.

Klantstemmen

1200px-Hilton_Food_Group_logo

Onventis is een systeem dat eenvoudig in gebruik is, ook voor ongetrainde werknemers. Meer dan 80% van de facturen worden in één keer goed gelezen en automatisch gematcht.

Michael Watson |
Hilton Food Group |
Head of Financial Accounting

Onventis Buyer

Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.