Dennis-Web

Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Onventis Supplier Evaluation & Development
Maximaliseer leveranciersprestaties en minimaliseer supply chain risico’s

Data gedreven Beslissingen

Met behulp van leveranciers vragenlijsten, kan de inkoopafdeling data gedreven beslissingen nemen over leveranciers relaties.

Continue Informatie

Terugkerende en automatisch uitgestuurde beoordelingen zorgen voor een altijd actuele informatie over leveranciers.

Gedetailleerde Evaluatie

Direct beschikbare export maakt het mogelijk alle leveranciersgegevens gedetailleerd te evalueren.

Evalueer leveranciers gericht

Integreer zowel generieke als inkoopcategorie-specifieke vragenlijsten in het leverancier selectieproces. Deze kunnen vrij gedefinieerd worden en bevatten dan overeenkomende criteria die bevraagd worden. Leveranciers vullen de vragenlijst in als onderdeel van het selectieproces. De inkoopafdeling heeft zo de mogelijkheid een goed onderbouwde beslissing te nemen in het voor- of nadeel van een leverancier op basis van de automatisch verzamelde, kwantitatieve gegevens én de kwalitatieve evaluaties van werknemers. Regelmatig uitgevoerde leverancier beoordelingen en de mogelijkheid de resultaten te exporteren maken het ook mogelijk de relaties met leveranciers voortdurend te analyseren en mogelijkheden tot verbetering vast te stellen en te realiseren.

THUMB NL Product Brochure Buyer 2022

Onventis Buyer

Wat klanten zeggen over Onventis

Meer informatie over Evaluation & Development

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Datenschutz
Wenn Sie unsere Website besuchen, werden möglicherweise Informationen von bestimmten Diensten über Ihren Browser gespeichert, normalerweise in Form von Cookies. Hier können Sie Ihre Datenschutzeinstellungen ändern. Bitte beachten Sie, dass das Blockieren einiger Arten von Cookies Ihre Erfahrung auf unserer Website und den von uns angebotenen Diensten beeinträchtigen kann.