Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Auctions

Zijn er meerdere leveranciers die een bepaald artikel kunnen leveren? Middels een veiling kies je de op dat moment meest voordelige leverancier, op basis van kwaliteit, levertijd en prijs.

START EENVOUDIG EEN VEILING

Vanuit catalogi in Onventis kan eenvoudig een veiling worden gestart als er grotere aantallen van een artikel gekocht worden.

Optimaal veilingproces

Individuele instelling van de voorschriften en specificatie van automatische verlengingen.

online werken

Alle informatie en communicatie verloopt online via het Onventis All-in-One procurement network.

Eenvoudige eAuction

Vanuit catalogi en artikelbestanden kan eenvoudig een veiling worden opgestart. Zowel bekende als potentiële nieuwe leveranciers worden uitgenodigd om online te reageren op de veiling en een bod te doen. Door slimme instellingen zoals veiling periodes, biedingsverhogingen en zichtbaarheidsinstellingen van biedingen. Maar ook automatische verlengingen van een veiling bij een nieuw bod en de online chat functionaliteit, zorgen dat de veilingen voor beide partijen prettig verlopen. Als inkoper kun je zo de beste prijs, kwaliteit en levertijd veiligstellen.

Wat
Klanten
zeggen

Onventis Buyer

Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.