Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Mobile App

Mobiel inkopen betekent een optimaal beheer van het inkoopproces ongeacht het tijdstip of de locatie. Verspil geen tijd, geld of concurrentievoordeel. Op zakenreis, onderweg of op locatie: de Onventis Mobiele app biedt de inkoopafdeling onbeperkte mobiele inkoopfunctionaliteiten. Of het nu gaat om bestellen, goedkeuren, of het verwerken van ontvangstbewijzen, jij en je team zijn altijd en overal beschikbaar. Met Onventis Mobile kunnen zaken afgehandeld worden met een tablet of smartphone, waar je ook bent. Onventis Mobile is de mobiele alleskunner wanneer inkoopzaken snel afgehandeld moeten worden, ook als je niet achter je bureau zit. Onventis Mobile dekt het gehele mobiele inkoopproces van de aanmaak van je winkelwagen tot het verwerken van goedkeuringen, tot het volgen van de orderstatus en het boeken van binnenkomende goederen of prestatiebewijzen. Efficiënt, veilig, en de eerste oplossing die gecertificeerd is met het BME-keurmerk “Mobile Procurement”.

Meer tijd voor wat belangrijk is

Zet tijdgevoelige of tijdrovende opdrachtprocessen en goedkeuringsprocessen eenvoudig in werking terwijl je onderweg bent. Je kunt ad-hoc producten, productassortimenten of diensten bestellen, 24 uur per dag waar je ook bent.

Versnel de orderverwerking

Net zo eenvoudig versnel je de goedkeuring van aanvragen, bestellingen, wijzigingen van bestellingen en orderwijzigingen, prestatiebewijzen en facturen. Pushberichten houden je automatisch op de hoogte van nieuwe ontvangstbewijzen en openstaande goedkeuringsverzoeken.

Altijd actueel en transparant

Alle activiteiten en opmerkingen die via Onventis Mobile doorgevoerd zijn, worden gesynchroniseerd met de Onventis oplossing en zijn altijd transparant te volgen.

Dashboard

Een individueel dashboard voor een optimaal overzicht.

Configureer het dashboard eenvoudig zelf: voeg onderwerpen toe of verwijder ze weer. De volgorde van individuele onderwerpen in het dashboard kunnen eenvoudig veranderd worden door ze te verslepen. Sorteer de onderverdelen van de Onventis Mobile app volgens de persoonlijke behoeften en creëer zo een unieke en snelle inkoopervaring.

Onventis Mobile gebruikerservaring

De Onventis Mobile App biedt gebruikers een moderne en overzichtelijke gebruikersinterface. Zorgvuldig overwogen bedieningselementen in het innovatieve ontwerp stellen de gebruiker in staat de app intuïtief en eenvoudig te bedienen. In overeenstemming met de eigen CI-kleuren, kan nu een individuele mobiele inkoopoplossing in zwart-witmodus gemaakt worden.

Binnenkomende goederen

Vergeten of verkeerde ontvangstboekingen zijn verleden tijd. Wanneer producten op een bepaalde plaats afgeleverd worden, kan de verantwoordelijke werknemer de ontvangst rechtstreeks en eenvoudig opstellen en boeken. Bovendien bestaat de mogelijkheid om bijvoorbeeld de leveringsnota als foto toe te voegen aan de te boeken ontvangst. Ook deelleveringen kunnen op deze manier als deelontvangst geboekt worden. Als het product afgeleverd is, kan elke, hiertoe bevoegde, werknemer de ontvangst via de Onventis Mobile App boeken en inzien.

Bestellingen

Of men nu een bestelling wil bekijken, de status wil volgen, of een opdracht wil verzenden, kopiëren of verwijderen, de Onventis Mobile app toont het gehele bestelproces. Binnen een bestelling zijn alle relevante informatie over afzonderlijke items en documenten te zien en te volgen. Bovendien kan men de bijlagen uploaden, openen en downloaden. Zo is er altijd een overzicht van alle bestellingen.

Door catalogi navigeren

Of het nu om producten, productassortimenten of diensten gaat: met de Onventis Mobile app, heb je op elk moment toegang tot alle catalogi en aangesloten winkels van leveranciers. Je kunt door individuele catalogi navigeren of door individuele cataloguscategorieën bladeren.

Wat
klanten
zeggen

Onventis Mobile

Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.