Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Procurement Shop

Afnemers verwachten niet alleen maximale gebruikersvriendelijkheid, gegarandeerde productbeschikbaarheid en contractueel overeengekomen prijzen, maar hebben ook behoefte aan passende B2B-diensten om hun bedrijfsspecifieke inkoopprocessen te implementeren. De Suppliers Procurement Shop modules van Onventis bieden het perfecte platform voor leveranciers die met hun eigen e-procurement aanbiedingen werken en niet alleen maar willen reageren.

Efficiënt verkoopinstrument

Gebruik e-procurement aan de leverancierszijde als een verkoophulpmiddel en breidt handelsrelaties uit.

E-Business vor de doelgroep

Voldoe perfect aan de wensen van de inkoopprocessen van industriële klanten via het leveranciersplatform.

Vergroot je marktaandeel

Vind wereldwijd klanten die klaar zijn om te kopen via het Onventis netwerk en word een voorkeurssysteemleverancier.

Gebruik catalogi met meerdere leveranciers

De trend richting een volledig productenscala en een kleiner aantal leveranciers gaat onverminderd door. Met Onventis Supplier breid je jouw productscala snel en efficiënt uit door catalogi en winkels te integreren. Multi-leverancierscatalogi maken zowel drop shipping als leverancier-afhankelijke winkelwagensplitsing mogelijk.

Verkoop via scanners en machines

Digitalisatie en Industrie 4.0 zijn dominerende ontwikkelingen voor procurement. Als leverancier kun je bijdragen aan de digitalisering door scanner en vending machine oplossingen in je Onventis Supplier procurement platform te integreren. Dit zorgt voor een duurzame verbinding met de inkoopprocessen van klanten en het is een effectief hulpmiddel om klantenbinding op te bouwen.

Word zelf een procurementplatform

Heb je een strategisch netwerk opgezet met samenwerkingspartners of ben je van plan een procurement platform uit te breiden met aanvullende en/of concurrerende leveranciers? Dan biedt Onventis Supplier de perfect schaalbare multi-client e-procurement hulpmiddelen.

Wat
klanten
zeggen

Onventis Supplier

Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.