Stamgegevens leverancier

Met de Onventis Buyer oplossing worden de gegevens van leveranciers doelmatig en duurzaam beheerd. De tweerichtingssynchronisatie tussen het ERP en het inkoopsysteem maakt een continu beheer van stamgegevens van de leverancier mogelijk.

Beheer van leveranciersgegevens

Actuele en consistente gegevens vormen de hoeksteen van succesvolle relaties met leveranciers. Eenmaal aangemaakt kunnen stamgegevens op elk moment opgehaald of aangepast worden.

Eenvoudige Data Matching

Haal voordeel uit de tweerichtingscommunicatie tussen Onventis en je ERP. Bestaande stamgegevens uit het systeem worden eerst overgebracht en daarna voortdurend geactualiseerd.

Leverancier SelfService

Integreer leveranciers in het beheer van stamgegevens met behulp van selfservice. Leveranciers houden zelf hun gegevens bij en dragen zo bij aan de datakwaliteit.

Toegang tot stamgegevens & documenten

Profiteer van de volledige tweerichtingssynchronisatie van de stamgegevens van je leveranciers met je ERP systeem. Geïntegreerd documentbeheer maakt het mogelijk bestanden in ieder formaat te beheren. Monitor alle bestanden die relevant zijn voor de inkoop, van algemene voorwaarden tot contracten en certificaten, door middel van de geïntegreerde functies ‘zoeken in volledige tekst’ en ‘herinneringen’.

Wat
klanten
zeggen

Onventis Buyer

Datenschutz
Wenn Sie unsere Website besuchen, werden möglicherweise Informationen von bestimmten Diensten über Ihren Browser gespeichert, normalerweise in Form von Cookies. Hier können Sie Ihre Datenschutzeinstellungen ändern. Bitte beachten Sie, dass das Blockieren einiger Arten von Cookies Ihre Erfahrung auf unserer Website und den von uns angebotenen Diensten beeinträchtigen kann.