Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Supplier Master Data

Overzichtelijk en up-to-date alle gegevens van de leveranciers op 1 plek.

Met de Onventis Buyer oplossing worden de gegevens van leveranciers doelmatig en duurzaam beheerd. De tweerichtingssynchronisatie tussen het ERP en het inkoopsysteem maakt een continu beheer van stamgegevens van de leverancier mogelijk.

Beheer van leveranciersgegevens

Actuele en consistente gegevens vormen de fundering van succesvolle relaties met leveranciers. Eenmaal aangemaakt kunnen stamgegevens op elk moment opgehaald of aangepast worden.

Eenvoudige Data Matching

Haal voordeel uit de tweerichtingscommunicatie tussen Onventis en je ERP. Bestaande stamgegevens uit het systeem worden eerst overgebracht en daarna voortdurend geactualiseerd.

Leverancier SelfService

Integreer leveranciers in het beheer van stamgegevens met behulp van selfservice. Leveranciers houden zelf hun gegevens bij en dragen zo bij aan de datakwaliteit.

Toegang tot stamgegevens & documenten

Profiteer van de volledige tweerichtingssynchronisatie van de stamgegevens van je leveranciers met je ERP systeem. Geïntegreerd documentbeheer maakt het mogelijk bestanden in ieder formaat te beheren. Monitor alle bestanden die relevant zijn voor de inkoop, van algemene voorwaarden tot contracten en certificaten, door middel van de geïntegreerde functies ‘zoeken in volledige tekst’ en ‘herinneringen’.

Onventis Buyer

Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.