Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Onventis Supplier Qualification & Classification
Ken je leveranciers en maak stappen in duurzaamheid

Snellere Leverancierskwalificatie

Contact leggen met geschikte leveranciers is een belangrijke succesfactor voor het inkoopproces. Registratie en het vrijgeven van informatie en stamgegevens worden gecombineerd in het selfservice portaal.

Vergelijk KPI’s

Combineer automatisch verzamelde kwantitatieve gegevens met kwalitatieve gebruikersevaluaties. Beslis zelf welke gegevens geëvalueerd gaan worden en wanneer.

Sytematisch Evalueren

Bundel de ervaring en de kennis van materiaalgroepen en leverkwaliteit via enquêtes. Onze sjablonen met evaluatiemethoden zullen u hierbij helpen.

Classificeer en beoordeel leveranciers

Ontwerp snel en flexibel enquêtes voor het hele bedrijf met behulp van onze sjablonen met vooraf vastgestelde criteria en beoordelingssystemen. Bepaal zelf welke kwalitatieve en kwantitatieve cijfers gebruikt en geëvalueerd moeten worden. Ook de ‘harde’ factoren die automatisch in Onventis Buyer worden opgeslagen kunnen in de overweging meegenomen worden.

Leveranciers registeren & kwalificeren zichzelf in het selfservice portaal

Met de Supplier Management Apps van Onventis behoren tijdrovende aanmeld- en registratieprocedures voor kopers en leveranciers tot het verleden. Leveranciers kunnen zich zelfstandig registreren met behulp van bedrijfsspecifieke sjablonen, zelf informatie vrijgeven en hun stamgegevens op ieder gewenst moment bijwerken via het selfservice portaal.

Onventis Buyer

Onventis Buyer

Wat klanten zeggen over Onventis

Meer informatie over Qualification & Classification

Vraag nu een demo aan

En maak vrijblijvend kennis met onze Source-to-Pay software.

  • Suppliermanagement
  • Source-to-Contract
  • Purchase-to-Pay
  • Spend Analytics
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.