Dennis-Web

Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Onventis Sourcing (RFX)
Vind de meest geschikte leveranciers met geavanceerde en gebruiksvriendelijke RFX

Aanvragen en Vergelijken

Bouw een aanvraag eenvoudig op door te werken met sjablonen. Het systeem helpt aanbieders te vergelijken en de juiste te kiezen.

Comform Aankoopbeleid

Het sourcing en tenderproces ligt vast in Onventis Buyer. Zo wordt er altijd conform intern beleid en geldende wet- en regelgeving gewerkt.

Verlaag de Lasten

De herbruikbare sjablonen en hulp in het vergelijk, maar ook de online communicatie met leveranciers verminderen de administratieve lasten.

RFX sjablonen

De source-to-contract processen van Onventis bieden de infrastructuur om de wereldwijde inkoop op een holistische manier te beheren. Sjablonen voor offertes, product of prijsaanvragen besparen tijd en optimaliseren het aantal relevante aanbiedingen. Zo kunnen er templates gemaakt worden voor informatie die altijd wordt opgevraagd. Maar ook templates specifiek voor wat er gekocht wordt, bijvoorbeeld software, diensten of type producten kunnen worden gemaakt. Op deze manier zijn aanvragen eenvoudig, snel en eenduidig te versturen naar leveranciers.

THUMB NL Product Brochure Buyer 2022

Onventis Buyer

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER ONVENTIS

Meer informatie over Sourcing (RFX)

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Datenschutz
Wenn Sie unsere Website besuchen, werden möglicherweise Informationen von bestimmten Diensten über Ihren Browser gespeichert, normalerweise in Form von Cookies. Hier können Sie Ihre Datenschutzeinstellungen ändern. Bitte beachten Sie, dass das Blockieren einiger Arten von Cookies Ihre Erfahrung auf unserer Website und den von uns angebotenen Diensten beeinträchtigen kann.