Sourcing (RFX)

Stem de inkoopstrategie af op je behoeften: Met Onventis Sourcing, kan de strategische inkoop van diensten, directe en indirecte materialen efficiënt in kaart gebracht worden en kan wereldwijd toegevoegde waarde geleverd worden.

Optimaliseer processen

Met een digitale sourcing tool zijn inkooporganisaties in staat continu strategische processen te ontwikkelen.

Geld besparen

In één oogopslag zie je de gunstigste prijzen of mogelijke verbeteringen in de voorwaarden. Dit bespaart zowel geld als tijd.

Individuele Sourcing

Door Onventis te gebruiken, kan de sourcing specifiek afgestemd worden op de voorwaarden van de onderneming.

Aanvragen en offertes

De source-to-contract processen van Onventis bieden de infrastructuur om de wereldwijde inkoop op een holistische manier te beheren. Sjablonen voor offertes, product of prijsaanvragen besparen tijd en optimaliseren het aantal relevante aanbiedingen. Directe prijsvergelijkingen en gestructureerde kostenverdelingen maken het mogelijk alle uitgaven vast te leggen en de beste prijzen en onderhandelingspositie vast te stellen.

Wat
klanten
zeggen

Onventis Buyer

Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.