Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Onventis Sourcing (RFX)
Vind de meest geschikte leveranciers met geavanceerde en gebruiksvriendelijke RFX

Aanvragen en Vergelijken

Bouw een aanvraag eenvoudig op door te werken met sjablonen. Het systeem helpt aanbieders te vergelijken en de juiste te kiezen.

Comform Aankoopbeleid

Het sourcing en tenderproces ligt vast in Onventis Buyer. Zo wordt er altijd conform intern beleid en geldende wet- en regelgeving gewerkt.

Verlaag de Lasten

De herbruikbare sjablonen en hulp in het vergelijk, maar ook de online communicatie met leveranciers verminderen de administratieve lasten.

RFX sjablonen

De source-to-contract processen van Onventis bieden de infrastructuur om de wereldwijde inkoop op een holistische manier te beheren. Sjablonen voor offertes, product of prijsaanvragen besparen tijd en optimaliseren het aantal relevante aanbiedingen. Zo kunnen er templates gemaakt worden voor informatie die altijd wordt opgevraagd. Maar ook templates specifiek voor wat er gekocht wordt, bijvoorbeeld software, diensten of type producten kunnen worden gemaakt. Op deze manier zijn aanvragen eenvoudig, snel en eenduidig te versturen naar leveranciers.

Onventis Buyer

Onventis Buyer

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER ONVENTIS

Meer informatie over Sourcing (RFX)

Vraag nu een demo aan

En maak vrijblijvend kennis met onze Source-to-Pay software.

  • Suppliermanagement
  • Source-to-Contract
  • Purchase-to-Pay
  • Spend Analytics
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.