Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Onventis EDI
Stroomlijn jouw orderverwerkingsproces met electronic data interchange (EDI)

Hoge Procesautomatisering

Elektronische uitwisseling van handelstransacties verhoogt de efficiency voor beide handelspartners en borgt dat er geen informatie verloren gaat.

Overkoepelende Standaard

Het gebruik van de Overkoepelende openTRANS-standaard voor de uitwisseling van bedrijfsgegevens en de verwerking van handelstransacties vervangt de klassieke papieren documenten.

Uniforme Informatie

Elektronische gegevensuitwisseling van documenten voorkomt dubbele invoer van gegevens en zorgt voor uniforme informatie voor alle betrokkenen in de supply chain.

Elektronische gegevensuitwisseling (EDI)

Voor de elektronische gegevensuitwisseling (EDI) van opdrachten, bestelwijzigingen, opdrachtbevestigingen, afleveringsbewijzen en facturen wordt de openTRANS-standaard aangeboden. Aanvullend zijn conversies van openTRANS documenten naar andere formaten zoals EDIFACT, xCBL, cXML, SAP iDoc of CSV mogelijk. Voor de gegevensuitwisseling van documenten worden in aanvulling op e-mail verzending ook de protocollen http/s en FTP ondersteund.

Onventis Supplier

Onventis Supplier

Wat klanten zeggen over Onventis

Vraag nu een demo aan

En maak vrijblijvend kennis met onze Source-to-Pay software.

  • Suppliermanagement
  • Source-to-Contract
  • Purchase-to-Pay
  • Spend Analytics
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.