Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Punchout Integration

Door een dynamische punchout integratie te gebruiken, hebben inkopende bedrijven via Onventis toegang tot het e-commerce aanbod van leveranciers. Leveranciers gebruiken hun winkelsystemen om eenvoudig en snel de inkoopbehoeften veilig te stellen en tegelijkertijd hun online verkoop in de B2B sector te versterken

Naadloze klantervaring

Maak optimaal gebruik van je online verkoopkanaal en creëer een naadloze klantreis in het inkoopsysteem.

Verbinding via OCI of CXML

De rechtstreekse integratie van externe webshops wordt door de OCI- en cXML-standaarden ondersteund.

Real-time condities

Toon in real-time externe artikelen en details in de Onventis zoekopdracht met de leveranciers feedback.

Winkelsystemen eenvoudig verbinden

Praktische functies zoals de classificatie van productgroepen (bijv. eCl@ss) geven kopers een beter overzicht van het assortiment. Een punchout verbinding met het winkelsysteem kan opgezet worden via OCI en cXML. Door gebruik te maken van de OCI 5 interface, kunnen de artikelgegevens rechtstreeks doorzocht worden en worden details direct getoond. Daarna wordt via Punchout naar de winkel gesprongen. De productkeuze vindt plaats in de winkel en het winkelwagentje wordt daarna eenvoudigweg overgebracht naar Onventis.

Wat
klanten
zeggen

Onventis Supplier

Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.