Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Catalog Integration

Als leverancier overzichtelijk alle klantcatelogi vanuit 1 plek beheren.

Met de Onventis catalogus worden klantspecifieke assortimenten via een catalogus aan de juiste klant ter beschikking gesteld tegen de overeengekomen prijzen. Zeer eenvoudig in beheer en per klant is altijd het juiste assortiment tegen de juiste voorwaarden beschikbaar in het eigen Onventis Buyer systeem.

Flexibele Import van gegevens

Kies uit de vele importfuncties voor het inlezen van catalogi in Onventis.

Aangepast assortiment

Bied klanten een op maat gemaakte catalogus volgens het afgesproken assortiment en de afgesproken prijzen.

Voorwaarden in kaart brengen

Eenvoudige invoer van quota, kortingen en toeslagen.

Integreer catalogi

Onventis Supplier maakt het op eenvoudige wijze mogelijk om een klant-specifiek assortiment aan te bieden. Catalogi kunnen eenvoudig worden geïmporteerd in data-formaten zoals BMECat, Excel of CSV. Binnen Onventis Buyer is het mogelijk om e-commerce data mee te geven in een catalogus. Denk hierbij aan de kleuren, varianten en verpakkingen waarin een product beschikbaar is. Ook is het mogelijk om links aan te brengen tussen producten en in de catalogus te tonen welke accessoires of aanverwante producten er beschikbaar zijn. Volume korting, maar ook toeslagen onder bepaalde condities zijn eenvoudig door te voeren in de catalogus door middel van een import.

Wat
klanten
zeggen

Onventis Supplier

Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.